Most vásároltam egy 2005-ös Nissan Primerat. A gond az, hogy ma nem kapcsolt be a turbó, nem húzott az autó. Vajon megúszom egy kisebb kiadással vagy nagyobb lesz a gond?
Ez bármi lehet sajnos.
A MIL lámpa nem világít, vagy egyáltalán valami visszajelző?
Ha kereskedésből van akkor azok általában lemosatják a motort, innentől kezdve lehet hogy beázott valami, de lehet egy vákumcső csúszott le, amit egy normális szerelő ingyen visszatesz, vagy légtömeg mérő(talán ez a legdrágább), turbó cső eldurran, mágnes szelep.. stb.
Ha lehet várnám majd a fejleményeket!
Lehet bármi.
Egy koksszal teli tubinaháztól a "heggesztett" (-te Józsi szar a turbó, micsinájjak?- há' heggesszed be, oszt jóva") turbóig bármi.
Ha ránéz egy kolléga kiderül.
Agent K: Ugye nem újat akarsz venni, qrva drágán? Nagyjából 40-ből felújítják és meg mégegyszer annyit. :)
"Ugye nem újat akarsz venni, qrva drágán?": természetesen nem. :)
Viszont amiket olvasgattam külföldi fórumokon, az alapján nem csak turbo le, turbo fel lesz a mutatvány, hanem célszerű nagytakarítást csinálni, pl. levenni a kartert és kivakarni belőle a leüllepedést, ilyenek. Állítólag több esetben megtörtént, hogy a frissen felépített turbo pár hét alatt megadta magát, mert nem tudott elég olaj áramlani hozzá a lerakódások miatt... Természetesen előírt olajjal használom, de ki tudja mi nincs ebben a blokkban. :P
Nem tudom mi lehetett a baj tegnap, ma semmi....minden rendben ment!
Nem világít rajta semmi.
Érdekes...
mr flash .. Nem akarok kötekedni de tapasztalatom szerint 40-böl még nem sikerűlt tuti turbót összehozni .
Legalábbis mifelénk ,égtem meg sufni felújítókkal ....úgyhogy inkább korrekt munka ,garanciával .
Ma felgyulladt a piros olaj jelzés is...Akkor valószínű az olajat is eszi???
Én komolyan mondom megőrülök...
Szerintetek?
Lehet a turbó is ezért nem kapcsol be? Szerelőnél még nem voltam, ma vagy hétfőn megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!