Ezzel az autóval sok gond lenne?
89/90' -es BMW.Sok alkatrészgond/stb lenne vele?Sokat kellene rákölteni még?
Amatőr vagyok a témában, kösz ha válaszoltál!
Első kocsinál szerintem fontos, hogy ne legyen drága. Nem kell felvágós autó. Legyen megbízható és alacsony a fenntartási költsége. És ez nem csak a benzint jelenti. Ott van még a biztosítás, a súlyadó, baleseti adó és a legkiszámíthatatlanabb: a karbantartás. Mert igenis az autó pénzbe kerül. Nem arról van szó, ha meghúzod vagy megnyomod parkolás közben akkor egyből rohanni a szerelőhöz. Sose az a legfontosabb, hogy mennyivel tud menni és esetleg ezt mennyi idő alatt éri el, hanem hogy ha meg kell állni, akkor te tudod megállítani vagy az előtted lévő fa.
Akár egy csapott mégane, vagy egy clio. Ott van még a corsa vagy egy focus. Tudom, nem villantós kocsik, de pont ezért kisebb a valószínűsége, hogy szét vannak hajtva pl. És persze egy normálisabb darab nem annyira drága belőlük.
én februárban vettem egy e36 ot, ( 22f ) vagyok.
Nincs sok hibáj, csak apróbbak. Baromi sokat megtanultam a kocsikról mióta faterral szerelgetjük. Már darabokra szedtem az egészet :-) Tudom mi, micsoda...fékkarbantartás, égszíjcsere stb csupa hasznos dolog. A helyedben meg benzinest vennék, nem olyan kényes.
25. vagyok
az enyém egy 94-es e36 compact, igaz az enyém nem egy 2.4 es diesel csak egy 1.6 benzin, de nem olyan rossz.
kapott egy rövidebb difit és gyorsul rendesen :-)
tartja a tempót a 2l -es kocsikkal ( gyorsulásra nem végsebességre ) az enyém max 180-at megy.
mit mondtam én???? Dehogynem, nekem aztán tök mindegy.
Ha neked ilyen autó kell vedd meg, nem akadályoz senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!