Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóval szeretnék kimenni...

Autóval szeretnék kimenni amsterdamba. Ebben szeretném kérni a segítséget tőletek?

Figyelt kérdés
A google earth. Magyar o, Cseh O, Német O, Hollandia útvonalat mond, míg a gps, Magyar O,Ausztria,Német O,Hollandiát ír.KM-ben 1408KM-t ír mind2. De a weben hiába néztem az autópálya díjakat 1-2-t nemtaláltam, hogy mennyi, És benzin árakat se.Ebben szeretném kérni a segítséget tőletek?

#autó #Amsterdam #oda-vissza #autópálya díjak #benzin árak.
2012. aug. 2. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:
63%

Ausztriában :

[link]

Németeknél ingyenes az autópálya.

Hollandia szintén ingyenes.

Cseh:

[link]

A benzinben már nem segítek. Sose feledd, google a barátod!

2012. aug. 2. 14:14
 2/3 anonim ***** válasza:
63%

A GPS azért javasol mást, mert real timeban frissítik a rendszert és automatikusan újratervez, ha valahol lezárások vannak. Nézd csak meg jobban a google maps útvonalát? Pirossal ki van emelve, hogy útlezárásokra lehet számítani az adott útvonalon, valószínűleg a GPS ezért javasol neked másikat. Állítsd be a GPS-t, hogy ezt ne vegye figyelembe és akkor ezt az utat fogja ajánlani.

[link]

2012. aug. 2. 14:17
 3/3 anonim ***** válasza:
A cseheknél Brno és Prága közötti szakaszon,a legnagyobb részben,a pálya minősége rossz.Nagyon rázós,ócska.Ha kilométerben ugyanannyi,én kihagynám a cseh pályát....Ha az osztrákok fele mész,nem kell Szlovákiában és Csehországban is fizess pályadíjat,csak Ausztriában.
2012. aug. 2. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!