Mit tegyek hogy ne legyen kinos a helyzet?
Először is köszönöm annak aki elolvassa.16 éves fiu vagyok.Lassan lesz jogsim is de arra még várni kell kicsit.Édesapam néha enged vezetni de ezt úgy értve hogy arrább huzzam az autot a mezőn vagy ilyesmik.Ma arra kért meg hogy huzzam ki az autót az udvarról.Részemről rendben volt hiszen már nem elsőnek csináltam hanem mar volt benne gyakorlatom.A probléma az hogy az udvar nagyon szűk és épp hogy kifér az autó.Huztam kifelé de sajnos nem sikerült és ahogy mentem kifefele letörtem a söför felőli tükröt.Nagyon elszégyeltem magam és mikor apám meglátta meghűlt bennem a vér.Szinte összeroskadt.Attól félek hogy azzal a tükörrel együtt az édesapám belem valo joindulatát is elvesztettem.Nagyon szégyenlem magam.De már beszéltem is valakivel aki remélhetőleg tud olyan tükröt szerezni.1500 FT körül amit természetesen én fogok majd fizetni.Ezekutan nem is várom hogy majd valaha is megkérjen hogy volán elé üljek valaha.A helyzet nagyon kinos nem kivanom hogy senki átélje.
Mi a véleményetek erről?Mit tennétek a helyembe? Nagyon sajnálom apámat is és azt is amit tettem...Ötletek? Tippek?
tanulópénznek jó lesz...anno én durvábban nyomtam.
műszaki nélküli kocsi, saját telken, végülis az enyém az autó, senki nem használja. tolatásnál fentakadtam a az első lökhárítóval a betonon, igaz fizetni nem kellett apám meg csak annyit mondott 'hülyegyerek'...
ez tényleg az elején volt nagyon, kb. 6 éve(olyan 11 lehettem) most lett kész a jogsim, már csak a postásra várom hogy kihozza...azóta is megvan az az autó, törtem már rajta jobb féltengelyt, az egyik ablak törve, meghuzva jobbról ballról, de nem azért mert nem tudok vezetni hanem offroadoztunk vele egyet...és hát megcsusztam és fát találtam rendesen. de amit tönkretettem mindig én csináltam meg vagy javitottam(kalapáccsal kikalapáltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!