Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak hogy ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ez a helyzet jobb legyen? Részletek lent

Figyelt kérdés
3 hónapja léptem ki egy nagyon rossz kapcsolatból,ami 10 évig tartott és van egy 3 éves közös gyerek.A baj az hogy aa gyerekem apja folyamatosan nyaggat hogy menjünk vissza hozzá,minden bűnét bevallva kért hogy megváltozik csak menünk vissza,mert mi vagyunk az élete ,másképp megöli magát meg ilyesmi,hogy ő padlón van,stb.Én vissza nem akarok menni,mert eleget szenvedtem én és nem azért költöztem el hogy aztán vissza az egész.A gyereket akkor látja amikor akarja,igazából a szülein kívül nem nagyon maradt senkije a csúnya viselkedése miatt.én pedig elkezdtem egy új kapcsolatot valakivel,akivel nagyon jó és ez is zavarja. de mit tegyek hogy ő jól legyen és szálljon le rólam?
2011. ápr. 2. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez még friss nagyon és 3 hónap alatt nem igen heveri ki az ember. Te máris találtál új pasit magadnak, de ő még szeret téged és az új kapcsolatod a hiányod elfogadását nehezíti. Szóval várj és az idő megoldja.
2011. ápr. 2. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért, hogy ő jól legyen te nem sokat tudsz tenni, mert azért csakis a volt párod képes tenni!

Ha határotottan tartod magad az elhatározásodhoz, akkor egy idő után belátja, hogy nincs keresnivalója nálad.

Persze, nem ilyen egyszerű a valóságban, de nagy vonalakban ez a helyzet.

2011. ápr. 2. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálam is ez a helyzet, de nálam kb. 4 éve volt vége egy 1 évig tartó kapcsolatomnak. Az exem szakított, több szakítás után (ho én hol ő) egyszer csak meguntam. S rá egy évre megismertem a férjem. Teljesen addig hívogatott, zaklatott éjjelente is, míg végül muszájságból felvettem, beszélgettem vele. Csak így tudtam elrni, hogy éjjelente ne csörgessen, s így ritkábban is hívott. De mindig leszőgeztem, hogy van komoly kapcsolatom, s nem akarok vele találkozni, nem akarom vele személyesen felvenni a kapcsolatot.Akkor már neki is volt menyasszonya. Tulajdonképpen az utolsó szakításunk után nem sokkal tudtam meg, hogy neki pár hónapja van kapcsolata mással is, s szakításunk után eljegyezte.

Majd várandós lettem, s amint mondtam neki, abbamaradt a hívogatása. Most 2 hónapos a kicsi, s pár napja újra elkezdett hívogatni. S nem képes felfogni, hogy vége. Ráadásul Ő akarta hogy így legyen. Sokat szenvedtem mellette, s a férjemig nem is tudtam elfelejteni. A férjem feledette el velem. Vissza már nem mennék soha, ha a mostanival válnék, akkor sem mennék az exemhez vissza, s bárhogy próbálkozom, szépen, csúnyán, nem használ.

2011. ápr. 2. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Én tartózkodnék attól, hogy ilyen gyorsan behapsizzak, mert a gyereknek nagyon rossz egy új apuka, aztán később lehet, hogy megint egy új, és így tovább. Ezen érdemes godnolkodni. Inkább csak úgy kéne barátkoznod vele, hogy a gyerekedtől tartsd távol.
2011. ápr. 2. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen,ezt úgy old meg,hogy a gyerekek ne lássák még.A volt párodhoz meg ne menj vissza.Ami nem volt jó idáig,az ezután sem lesz az.
2011. ápr. 2. 23:38
 6/6 A kérdező kommentje:
persze,a gyereket kihagyom ebből,addig nem is találkoznak amíg nem lesz valóban komoly,én az igazit keresem,akivel boldog lehetek végre,akivel szeretjük egymást.vissza tényleg nem érdemes menni,mert a sok rossz emlék miatt úgysem lennék vele boldog.
2011. ápr. 3. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!