Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ez a helyzet jobb legyen? Részletek lent
Azért, hogy ő jól legyen te nem sokat tudsz tenni, mert azért csakis a volt párod képes tenni!
Ha határotottan tartod magad az elhatározásodhoz, akkor egy idő után belátja, hogy nincs keresnivalója nálad.
Persze, nem ilyen egyszerű a valóságban, de nagy vonalakban ez a helyzet.
Nálam is ez a helyzet, de nálam kb. 4 éve volt vége egy 1 évig tartó kapcsolatomnak. Az exem szakított, több szakítás után (ho én hol ő) egyszer csak meguntam. S rá egy évre megismertem a férjem. Teljesen addig hívogatott, zaklatott éjjelente is, míg végül muszájságból felvettem, beszélgettem vele. Csak így tudtam elrni, hogy éjjelente ne csörgessen, s így ritkábban is hívott. De mindig leszőgeztem, hogy van komoly kapcsolatom, s nem akarok vele találkozni, nem akarom vele személyesen felvenni a kapcsolatot.Akkor már neki is volt menyasszonya. Tulajdonképpen az utolsó szakításunk után nem sokkal tudtam meg, hogy neki pár hónapja van kapcsolata mással is, s szakításunk után eljegyezte.
Majd várandós lettem, s amint mondtam neki, abbamaradt a hívogatása. Most 2 hónapos a kicsi, s pár napja újra elkezdett hívogatni. S nem képes felfogni, hogy vége. Ráadásul Ő akarta hogy így legyen. Sokat szenvedtem mellette, s a férjemig nem is tudtam elfelejteni. A férjem feledette el velem. Vissza már nem mennék soha, ha a mostanival válnék, akkor sem mennék az exemhez vissza, s bárhogy próbálkozom, szépen, csúnyán, nem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!