Hogyan kérjek a szüleimtől pénzt, hogy ne legyen kínos helyzet?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 10:20
1/24 anonim válasza:
Az attól függ mire kell és mennyi és hány éves vagy :)
2/24 A kérdező kommentje:
16, kb 10000 és ruhára#Đ
2010. ápr. 24. 10:29
3/24 anonim válasza:
Hmm... ez jó kérdés, mert az én szüleim tuti nem adtak volna csak úgy ruhára ennyit. De te ismered őket, mondd el, esetleg mutasd meg nekik a ruhát.
4/24 anonim válasza:
Hm Kérd el a jövő havi családi pótlékot!:)
6/24 anonim válasza:
en turiba 5ezerert egesz nyarra bevasarolok :D (cipo, nadrag, polo stb)
7/24 A kérdező kommentje:
Nem egy ruhára kéne, ez lehet hogy túlzás:) sztem elég lenne 6000 is..
2010. ápr. 24. 10:40
8/24 A kérdező kommentje:
Hehe, igazából pasi vok, Turiba elég kevés a férfiaknak való választék:D:S
2010. ápr. 24. 10:41
9/24 anonim válasza:
az elozo vagyok
hogy a kerdesedre valaszoljak : attol fugg, kinek milyen az anyagi helyzete, ha megengedhetik a szuleid akkor megmondod, hogy anya, apa jon a nyar es szeretnek ruhat venni.
10/24 anonim válasza:
10:39
szintén, vagy pl teszvesz...és a turis ruhák minősége messze a kínai szarok felett van, mondjuk a teszkós rucik is elég jók az árukhoz képest, de a turiból legalább olyan göncöm van, ami nem nagyon jön szembe...nem mellesleg, nem egyszer vettem már címkés darabokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!