Hogyan kérjek a szüleimtől pénzt, hogy ne legyen kínos helyzet?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 10:20
11/24 A kérdező kommentje:
hát a közös fizetésük olyan 180000 de ebből ugye megy számlákra, meg kaja.. meg stb..
2010. ápr. 24. 10:43
12/24 anonim válasza:
rossz turiba jársz, van ott férfiruha is, de nézz körül a teszveszen is én vettem már 1 Ft+postáért majdnem vadonatúj nadrágot, pólót, táskát
13/24 anonim válasza:
Ruhára a szülőknek kell adniuk pénzt. jó ez nálunk se tlejesen így működik, de elméletben kell nekik. Talán könnyebben adnak, ha elmész velük vásárolni és csak ők fizetnek. Simán mondd meg nekik hogy nincs egy normális /polod/gatyád akármid, és venni akarsz, menjetek el vásárolni vagy adjanak pénzt rá. Nem gáz, szerintem amíg tanulsz nekik ezeket a dolgokat finanszirozniuk kell.
14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ:D
2010. ápr. 24. 10:45
15/24 anonim válasza:
Én úgy csináltam,hogy mondtam anyukámnak,hogy kinéztem egy tök jó ruhát és jöjjön el velem megnézni.Aztán ha tetszett neki és elfogadható ára volt akkor megvette.
16/24 anonim válasza:
ha a szüleidnek van humora akkor kérheted úgy is hogy "hé muter aggyá lét" :D mivel az én szüleimnek van humora ezért jót röhögnek és kapok egy kis pénzt :D és ha úgy csinálom hogy egyszerre csak az egyik szülő hallja ezt akkor a másiktól is tudok kérni. bár nem kapok sokat, max 1000 forintot, de azis jóó :D
ha fegyelmezett szigoru szüleid vannak akkor nemtudok mondani semmit, én ilyen hülye familiában nőttem fel XDDD
17/24 A kérdező kommentje:
De jó neked, az én szüleim mondhatni fapofák#Đ
2010. ápr. 24. 10:53
18/24 anonim válasza:
hát ennyiből max egy gatyát tudsz venni
19/24 A kérdező kommentje:
hát azért nem, persze vannak gatyák amik ennyibe kerülnek de hülye lennék ennyit kidobni rájuk max 5000 ft...
2010. ápr. 24. 10:59
20/24 anonim válasza:
Kérd meg anyukádat fizukor, hogy menjetek el együtt szétnézni, hátha találsz magadnak valami jó göncöt a nyárra, vagy a családi pótlékos megoldás is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!