Miért félek a vezetéstől? Hogy tudnám leküzdeni?
nem is a vezetéstől, nem tudom nem merek beülni a kocsiba és egyszerűen elindulni, mert félek, hogy összetöröm ( elég drága 3 milkós a kocsi)
félek a forgalomtól is , hogy mi van, ha nem tudok megállni.
amíg tanultam a vezetést is eléggé szorongtam.
normális ez?
5 éve van jogsim és csak az autópályán vezettem eddig , párszor. mert ott nincs különösebb akadály.
lássatok el tanácsokkal kérlek.
Kis forgalom kis távolságokról indulva
kis forgalom nagyobb távolságokon átjutva
eljutsz a nagy forgalom, bármekkora távolságig.
Ha így érzed, ne kapkodj. Akár fél-egy évet is szánj rá.
23 éves vagyok, Lány
18 évesen megvolt a jogsim
A válaszok között volt a megoldás: köss Casco-t.
Nem fogsz szorongani az esetleges kár miatt, ha nem szorongsz, akkor nem is vonzod be a túlzott óvatoskodással.
A többi rutin kérdése, ami minden levezetett órával nagyobb lesz.
Előző: mindent meg lehet tanulni. főzést, vezetést.
Persze van, aki az anyja hasából úgy pottyant ki, hogy vezetni is tudott és főzni, a Mona Lisát bal kézzel is le tudta festeni csecsemő korában...
a kocsi családi autó, nem magamnak vettem a friss jogsira
igen lehet, hogy ha rutint szerzek több lesz az önbizalama ezen téren.
egyébként pont, hogy senkit nem veszélyeztetek a bénaságommal,kedves egyik válaszoló, mivel nem vezetek.
köszönöm a segítséget többiek.
Elöször is probald meg elengedni magad, egy kicsit ellazulni, mert gondolom a kormanyt is olyan görcsösen fogod, hogy csöpög a viz a tenyeredröl.
A körforgalmakra közelits ra lassan es ne felj, hogy nem tudsz megallni, mert meg tudsz. Szerintem fel tudod merni a tavolsagokat es nem baj az ha lassabban mesz, mint a többiek, ha mastnem tedd ki a "T" betüt, ugy nem olyan agresszivan reagal a többi autos.
Jarj el kisebb utakra, a varosban, forgolodj, hogy erezd jobban az autot es a tavokat. Autopalyan nem erzed ugy.
A lenyeg, hogy ne idegeskedj, ne azzal törödj, hogy mennyi az auto, hanem azzal, hogy epsegben elerj A-bol B-be. Az auto mindig, csak a sokadik szempont marad, ha magadra vigyazol, akkor egyertelmüen az autora is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!