Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért óvnak sokan a vezetéstől?

Miért óvnak sokan a vezetéstől?

Figyelt kérdés

34/N

Sokan mondják körülöttem, hogy ne vezessek,mert életveszélyes. Kezdő vagyok és nem tudom, hogy akkor most hogyan álljak a dolgokhoz? Van egy gyerekem. Jó lenne, ha tudnám kocsival vinni ide-oda, mert az gyorsabb ( különóra) és este jobb is és, hogy ne mindig csak a férjemnek kelljen vezetnie, ha megyünk valahova. Még járok gyakorló órákra is, hogy magabiztosabb, rutinosabb legyek, még nem vezetek élesben. Ha mondom, hogy megyek majd, akkor mondják, hogy ők jót akarnak nekem és akinek gyereke van, annak felelőssége van és az én helyemben ők nem vezetnének. Pestiek vagyunk amúgy. Nem az én vezetési képességeimre mondják, mert nem tudják, hogy hogyan vagyok, hanem mert sok az utakon a halál, baleset. Ti, mit gondoltok?

2009. jún. 24. 17:12
 1/3 A kérdező kommentje:
"még nem vezetek élesben"= egyedül nem vezettem még, hogy nem ül mellettem oktató vagy férjecske vagy valaki más
2009. jún. 24. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:
megállna a világ, ha senki nem vezetne! tényleg nagyon veszélyes az igaz, nagyon sok a hülye. először majd ha egyedül vezetsz, ne legyen ott a gyereked.meg egy ideig vezess úgy, de szerintem ha nagyon odafigyelsz, vezess. persze bármikor megeshet a baj, de ezért nem vezetni.. akkor senki nem lenne az utakon.
2009. jún. 24. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem te már eldöntötted hogy vezetni fogsz, helyes.:)

Sokan odáig se jutnak el hogy a vezetés, közlekedés, veszélyes üzem, így hogy megszületett az aggódás gondolata, biztosan nagyon óvatosan és biztonságosan közlekedsz majd.

Egyébként így meg nem lehet élni, akkor ne utazzatok Egyiptomba, mert voltak terrortámadások, ne próbálj ki új kajákat , mert elrontod a gyomrod, stb.

Szóval csak hajrá, és türelmesen.

2009. jún. 24. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!