2hetes friss jogsis vagyok. Normális hogy félek egyedül vezetni? Hogy tudom ezt leküzdeni?
Gyakorolj éjszaka,kertek alatt.
én is ezt csináltam...:)
Eleinte normális de menj el a környéketeken kocsikázni - csak úgy.
Amikor már a "hazai pályán" lazább vagy akkor jöhet a következő lépés.
Sok sikert.
"Hát szerintem most kéne bátorabbnak lenni..elvileg már nem ül melletted oktató, aki beleszóljon.."
Öcsém...figyelemreméltó észrevétel,hasznos tanács! XDDD
Vezethet egyedül, csak nem vontathat.
Az éjszakai vezetést nem ajánlom, főleg nem kezdőként, amit nyersz a gyér forgalmon, elveszted azon, hogy rosszabbak a látási viszonyok. Ha van a környéken elhagyott mezőgazdasági út, ipartelep, ilyesmi, oda menj el vezetni.
egy elhagyott ipartelepen a négyéves keresztfiam is tudna vezetni...
Ha nem gyengénlátó,akkor éjszaka simán szerez némi rutint mellékutcákban,emelkedőkön,nulla forgalom mellett..
,,Hát szerintem most kéne bátorabbnak lenni..elvileg már nem ül melletted oktató, aki beleszóljon.."
Persze hogy még egy hülyegyerek legyen aki kocsi mögé ül de nincsen tisztában a képességeivel...aztán megcsúszik és felcsavarodik a fára:)
A kérdezőnek pedig azt ajánlom én is hogy vezessen, az idő megoldja a problémádat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!