Az gáz, ha behúzott kézifékkel is tudom egyedül tolni az autót?
Gáz, ráadásul életveszélyes, és nem mellesleg szabálytalan is...
Azonnal autószerelő, vagy ha nem futja rá, inkább ne használd, járj tömegközlekedéssel, bicajjal, stoppal vagy másképp, ahogy meg tudod oldani.
Köszi a tippet! :)
Csak az a gond, hogy gondolom a fékalkatrészek nem olcsóak, meg a szerviz maga sem. Pedig ki akarnám cseréltetni. :S
Nem baj, lényeg, hogy a rendes fékek nagyon is jól fognak, azokat már párszor direkt és élesben is teszteltem! :D
Igen nagyon gáz,,Én pécsi vagyok és olyan az utca,hogy nem csak a kézifék kell hanem egy blokk tégla is!:D
Na képzeld egyszer nem húztam be a kéziféket tégla sebességbe hagytam és szép lassan gurult le az autó,,szóval kell a kézifék!!!
Szerencsére itt a környéken ilyen terep nincs. :)
Sík van mindenhol. Az udvarunk kicsit lejt, de, mikor behozom a kocsit, akkor mindig a (dísz) kézifék + sebesség + ék ('blokk', vagy tégla, vagy fa) kombináció van. De, 10°-os lejtőn nem is kellene ennyi intézkedés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!