Jogosítvány megszerzése után, mikor adták oda a szüleitek az autót egyedül?
Amikor látták,hogy nem bénázok és óvatos vagyok :)
Nagy élmény volt egyedül autót vezetni,,,:)
Mikor megjött a jogsim elballagtam érte a postára, hogy átvegyem. Mire hazaértem - kb. 40 perc - egy Trabant állt a ház előtt. Azt hittem, hogy jött valaki hozzánk.
Bementem és akkor odaadták a kulcsot és a forgalmit. Én meg majdnem elbőgtem magam :DD
4 hónapig használtam a kisautót, nagyon a szívemhez nőtt. De megtanultam rajta vezetni, szívtam is vele jó párszor.
Utána szülinapomra kaptam egy másik, ezerszer strapabíróbb, fiatalabb autót. 5 évig volt meg.
1 évig mindig ült mellettem valaki, viszonylag nagy autónk volt, nehéz volt megszokni, utána mentem vele egyedül is, majd a szülinapomra én is autót kaptam, tipikus kisautót, olyat, amin nem baj, ha bénáskodom,nem dől össze a világ, ha meghúzom, szóval nem egy luxusautót, de én imádom, a mai napig azt használom és sosem bénáztam vele, ha testvérem nem edzene rajta, akkor egy karc sem lenne rajta.
Imádok vezetni:)
sajnos 3-3,5 hetet kihagytam mivel nem volt autó (nagybátyjám elköltözött és neki volt csak autója a családban)
aztán 3,5hét múlva saját pénzemből megvettem az autómat és ezzel jöttem el (rögtön Pesten kezdtem a vezetést... Onnan kellett elhoznom a vásárolt autómat) :) Nagy boldogság volt számomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!