Szerintetek sincs ertelme suzukit venni?
de basszus ha nem új suzukit, hanem új toyotát veszel részletre, ezek a számok ugyanígy alakulnak, azzal a különbséggel, hogy a befizettett összeg az autó magasabb értéke miatt eleve több lesz. De az hogy hitelre sokkal többet fizetsz ki (teljesen mindegy milyen autóról van, lehet az akár ferrari is) és hogy a casco kötelező, azt mindenki tudja.
Súlyadót, bizt-t, ugyanúgy mindegyik kocsira kell fizetni, sőt még tankolni is kell az összes toyotát ugyanúgy, még a yarist, corollát, priust is.
Elárulok egy titkot: még az én 20 éves kocsimra is vannak ugyanilyen költségek. Sőt: mindegyik autóra, kivéve az elektromosokat, de azt most ne vegyük ide.
Az is köztudott hogy a szalonból kihozatal után az autó értéke drasztikusan csökken.
Az origos cikk baromság, az összes autóért rakás pénzt dobsz ki, ha részletre veszed.
Ettől függetlenül tartom, hogy új suzukit nemérdemes venni, mert annak az árán sok sokkal értelmesebb autót kapsz, de ezt már kifejtettem a 6. oldalon.
Meg az új autó vásárlást is kifejtettem a 6. oldalon.
Na további szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!