Szerintetek sincs ertelme suzukit venni?
12:01 es ki mondta, hogy vegyél helyette fabetétes népautót, vagy BMW-t.
Vegyél egy Toyotát, hoppá, hova is jukadtunk ki, van egy normális megjelenésű komoly kocsid, ami ugyanolyan, sőt megbízhatóbb mint a Suzuki, az égvilágon senki nem néz le vele, nincs halálfélelmed 220 nál se, és még kényelmes is.
És távolról sem luxus autóról beszélünk, csak egy normális Toyotáról, mondjuk, egy 2002 es évjáratu, vagy annál fiatalabb Corollárol.
Nemnéztem mennyi egy új swift, de 1,2 millánál tuti több, na annyiért meg 100 ból 100 szor a Toyotát választanám.
a toyota nagyon jó autó, és én is egy corollát vagy avensist szeretnék majd, de MÉG MINDIG NEM AZONOS ÁRKATEGÓRIA! a swift.el. 1.6 - 2 milla között jellemzően 2000-2006 (esetleg 2007) közötti autók vannak, és nem 2008-asak. Tehát ugyanannyi pénzért még mindig csak valamennyivel öregebb olyan autót tudsz venni, ami ugyan nagyon megbízható, de ha hozzá kell nyúlni, a gatyád is ott hagyod. Míg egy stiftnél még az alkatrész sem egy horror.
Tehát még mindig ott vagyunk, hogy stift árban hasonló paraméterekkel nem igazán kapsz autót.
17:49 vagyok, Ez nehéz ügy emberek, lenézni nemkell, nem szabad az embert az autója miatt, az autó márkája miatt, hogy pontos legyek.
Egy dolgot tudok hozzá tenni ehez: A Szállító című film azon jelenetét, ahol a felügyelő meglátogatja főhősünket, még viszonylag az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!