Miért nem százalékos alapon adják a gyorshajtási bírságot?
" de örülök, hogy megragadtad a lényeget."
Minden félrebeszélés így kezdődik. Egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy baxa meg, erre nem gondoltam.
Mint írtam, az úrvezetőknek sem lesz már szeirntem sokáig ingyenes.
2013-óta téma ez már.
Most viszont olyan szinten sápolnak mindenütt irreális parkolódíjakat, olyan pénzéhesek lettek, hogy szerintem meglesznek a fbruóari váalasztóasok, egy-kettőre meglesz az a pályadíj, meg a 130-as sebességkorlát.
"Milyen irreális parkolódíjak? Autópályán minek parkolnál?"
LOL, amikor ugye két témát nem tudunk különválasztani.
Éhes a Bund, éhesek a városok, a városi parkolódíjak extrém módon emelkednek, de ha még mindig éhesek akkor lesz majd pályadíj is.
" Amúgy meg a 130 most is ajánlott sebesség, ha baleseted van, és gyorsabb voltál, súlyosbító körülmény,"
Ezeket azoknak meséld akinek nem német jogsija van, és nem itt él 15 éve.
Urbanlegend. Akkor súlyosbító, ha játszott szerepet a baleset lefolyásában. Ha valami barom felnyom a korlátra, mert kijön, akkor senkit sem az fog érdekelni, hogy 130-cal vagy 150-nel előztél. Max, ha vlóban szerepet játszott a sebeség. Pl. ködben mentél 200-zal és eélyt sem adtál neki, hogy észleljen. De ez meg pont érvényes a 130-ra. Mindig ótviszonyoknak megfelelő sebesség.
"ha nem 0-t mutat a szonda, még ha látszólag vétlen voltál a koccanásban, akkor is rád verik a részfelelősséget."
Szintúgy urbanlegend. Persze, majd belémjön hátulról a 90 éves, de én leszk a hibás. Ne röhösgtess. Eleve ok nélkül nagyon meg sem szondáznak. Pont 2 hete szedtek ki a sorból, mert kicsit elhúztam a kormányt, ahogy nyúltam az üdítőért, megállítottak, azt hittem majd agyonszívatnak.
Megkérdezték, ittam? Mondom semmit. Ok, akkor fáaradt vagy, mert pont látták, hogy (igaz sávon belül) de kicsit mintha kacsáztam volna. Mondom 6 órája megyek, de 20 km hazáig.
Mondták akkor igyak egy kávét, és jó utat kívántak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!