Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le tudom kérdezni hogy van-e...

Le tudom kérdezni hogy van-e gyorshajtás büntetésem? Vagy hol küldik?

Figyelt kérdés

Amióta van jogsim sokat vezetek(~5 év 250e km de még soha nem kaptam büntetést)

Kb 3 hónapja biztos hogy gyorsan mentem egy véda alatt de se postán se ugyfélkapun nincs semmi.

dec. 11. 19:37
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Nem.

Postán.

dec. 11. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudok ilyenről. Ha 3 hónapja nem jött semmi, akkor 98%, hogy megúsztad. Attól, hogy fizikailag ott a véda, nem biztos, hogy mért is. Mennyivel mentél gyorsabban? Ott is van ráhagyás, lehet hogy még pont belefértél. Vagy takarásban voltál, egyéb okból értékelhetetlen lett a felvétel.

"Amióta van jogsim sokat vezetek(~5 év 250e km de még soha nem kaptam büntetést)"

Én sem. Nálam lassan 25 évnél tart a mérleg. A km-t a céges autók miatt nehéz megmondani, de valahol 500e km fölött tartok valamivel. Lekopogom, de semmilyen bírságom, de balesetem nem volt még. Közúti ellenőrzésben is csak két alkalommal volt részem.

dec. 12. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!