Új traffipax megengedett legnagyobb sebessége?
Csopakról Veszprém fele haladva felszereltek 2 új traffipaxot. Nem tudom hogy élesben üzemelnek-e már, de van alattuk 1-1 kijelző, ami zöld mosolygós arcot vagy piros szomorú arcot mutat ha elhalad mellettük az ember.
70km/h a megengedett maximális sebesség a szakaszon.
Tegnap előtt 2-szer mentem el mellettük, de mentek előttem, a megszokott sebességnél lassabban. Zöld mosolygós arcot mutattak.
Tegnap fölfele menet nem volt előttem senki, így olyan sebességet választottam ami számomra megfelelőnek tűnt, picivel 70 alatt. Piros arcot mutatott a kijelzőn. Kíváncsi voltam, hogy mennyitől mutatja, így egy picit elvettem a gázt. 65 km/h-nál vált pirosra az arc rajta.
Ez azt jelenti, hogy ennyinél már mérne? Vagy most még csak ilyen megfélemlítő üzemmódban működnek, és a tényleges mérés nem ennyitől lesz?
Gondolaom az 1-es vagy.
A "postazós" bünti jóval nagyobb sebessegtúllépés esetén fog jönni Szombathelyről.
Ha utánadmennek, vagy egy kicsit odébb leintenek akkor letezik ez az 1 km/h-val többel mesz mar megbüntetnek dolog.
Pl véda alatt 90-es max megengedettnel 104-gyel meg nem kapsz csekket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!