Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tanácsoltok?!28 nappal...

G.Béci kérdése:

Mit tanácsoltok?!28 nappal ezelőtt eladtam az autómat...fogalmazzunk úgy h.nem fehér embernek.Aki a mai napon felbukkant h.elszakadt a vezérműszíj a kocsiba.Tehát én kb.átbasztam.És oldjam meg a problémáját mert ő nem akar erre 180-200-ezret költeni

Figyelt kérdés
Annyit hozzàtennék h.mikor én 2024 májusba megvettem az autót akkor vezérlés lett benne cserélve.Sok problémám nem volt az autóval leszámitva az esztétikai hibákat amire már nem akartam költeni.És inkább eladtam 2024.decemberbe.Ez egy 20 éves Renault Megane 1.5 DCI.Nálam a 7 hónap alatt szépen futott az autó.Nála 1 hónap alatt elszállt az inditó kártya.Kidurrant a gumi (állitólag).És most elszállt a vezérlés (állitólag).Mit tanácsoltok?!Mert a kis hölgynek a párja már burkoltan fenyegetőzik h.ezt én oldjam meg mert h.mehet tönkre egy autó 1 hónap alatt.Biztos mi ezt tudtuk h.szar a lánc stb.

#vezérlő #Vevő reklamáció
jan. 4. 22:20
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
68%

Így, ahogy a 40. írja. Ne menj bele a játékukba! Már akkor nem szabadott volna szóba állni, amikor meg akarta venni a tragacsot. Alap, hogy azzal kötünk adásvételit, aki ott van a helyszínen és megnézi a kocsit, más nevére nem. Idegennel, dobós cég névre meg pláne nem, mert lehet, hogy át se tudod íratni és közben fizetés nélkül parkolnak, autópályáznak a kocsival nagy vidáman, aztán neked jönnek a csekkek.

A szerződésbe meg bele lehet írni, hogy az autó koránál és futásteljesítményénél fogva felújítandó állapotú. Ha így is viszi, akkor erre a sorra lehet hivatkozni adott esetben.

Öreg autót vett a rányinak? Öreget. Ott volt, megnézte, meghallgatta, megszaglászta a vasat? Igen. Egy ilyen idős kocsinak MINDEN baja IS lehet, ezért kerül egy havi átlagfizetésbe. Ezzel le is lehet zárni minden reklamációt.

Adtam el én is autót, kétszer ennyiért, de egy évig árultam, mire sikerült normális vevőt találni. Ma már idősebb vagyok, nekem ilyesmihez már nincs energiám, úgyhogy amivel most járok, megy szépen a kereskedésbe töredék értéken, mert többet ér a nyugalmam, hogy ezekkel a csürhékkel vitázzak.

tegnap 06:32
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Igy van!

A kis értékű autókat mind a problémás emberek veszik meg.

Nem érdemes ilyennel időt tölteni, hajtani, amíg lehet, utána bontó!

tegnap 10:22
 43/43 A kérdező kommentje:
Van igazatok az biztos.Csak igy is sokat buktam rajta.Ha bontóba viszem akkor kb.semmit nem kapok érte.És egy ilyen autóért sajnos más nem nagyon jelentkezik.Alapjáraton kívülről (ahhoz képest h.20 éves) egy nagyon kultúrált autó volt.Belül voltak főleg esztétikai hibák.Amiket előszőr elengedtem.De aztán rájöttem h.nem jó ez igy.És az esztétikai hibák után jött minden más.Nem megy a hűtés-fűtés,leesett az ajtó nyitókája a helyéről,stb-stb.És elegem lett.De ezekkel a vevő mind tisztába volt.Mondtuk neki és látta-tapasztalta is.Az h.3-4 hét után elszakad a szíj...szóval nem igazán érzem magaménak a hibát.Igyvutólag meg azt mond amit akar.
tegnap 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!