Mit tanácsoltok?!28 nappal ezelőtt eladtam az autómat...fogalmazzunk úgy h.nem fehér embernek.Aki a mai napon felbukkant h.elszakadt a vezérműszíj a kocsiba.Tehát én kb.átbasztam.És oldjam meg a problémáját mert ő nem akar erre 180-200-ezret költeni
Így, ahogy a 40. írja. Ne menj bele a játékukba! Már akkor nem szabadott volna szóba állni, amikor meg akarta venni a tragacsot. Alap, hogy azzal kötünk adásvételit, aki ott van a helyszínen és megnézi a kocsit, más nevére nem. Idegennel, dobós cég névre meg pláne nem, mert lehet, hogy át se tudod íratni és közben fizetés nélkül parkolnak, autópályáznak a kocsival nagy vidáman, aztán neked jönnek a csekkek.
A szerződésbe meg bele lehet írni, hogy az autó koránál és futásteljesítményénél fogva felújítandó állapotú. Ha így is viszi, akkor erre a sorra lehet hivatkozni adott esetben.
Öreg autót vett a rányinak? Öreget. Ott volt, megnézte, meghallgatta, megszaglászta a vasat? Igen. Egy ilyen idős kocsinak MINDEN baja IS lehet, ezért kerül egy havi átlagfizetésbe. Ezzel le is lehet zárni minden reklamációt.
Adtam el én is autót, kétszer ennyiért, de egy évig árultam, mire sikerült normális vevőt találni. Ma már idősebb vagyok, nekem ilyesmihez már nincs energiám, úgyhogy amivel most járok, megy szépen a kereskedésbe töredék értéken, mert többet ér a nyugalmam, hogy ezekkel a csürhékkel vitázzak.
Igy van!
A kis értékű autókat mind a problémás emberek veszik meg.
Nem érdemes ilyennel időt tölteni, hajtani, amíg lehet, utána bontó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!