Mit tanácsoltok?!28 nappal ezelőtt eladtam az autómat...fogalmazzunk úgy h.nem fehér embernek.Aki a mai napon felbukkant h.elszakadt a vezérműszíj a kocsiba.Tehát én kb.átbasztam.És oldjam meg a problémáját mert ő nem akar erre 180-200-ezret költeni
Ne légy már lúzer továbbra is.
Mit akarsz te bevizsgáltatni?
Vizsgáltassa be ő és fizesse ki a díját és majd akkor utána beszélgessetek.
Addig meg szóba se állj velük.
De biztos vagyok hogy semmi baja az autónak!!!
Tudom, hogy félelmetes a helyzet, mert normáliséknál nem mindennapos a fenyegetőzés.
De ha már belementél, hogy ilyenekkel üzletelsz, akkor állni kell a sarat. Sajnos nem ilyen gazemberek is bepróbálkoznak olyan szinten, hogy egy hónap után visszahívnak, hogy csíkosan töröl az ablaktörlő, fizesd ki az árát.
Készíts felvételt a telefonbeszélgetésekről, ha hőbörög, nyugodtan mond meg neki, hogy az autó életkorából és használtságából adódó, adás-vételkor nem látható hibákért nem vagy köteles garanciát vállalni. Gondolom nem 120.000-et futott autóként árultad.
Ha fenyegetőzik, nyugodtan mondhatod, hogy feljelented a rendőrségen.
Ilyen szervízlátogatásokba nem kell belemenni, mert könnyen lehet, hogy valamelyik tanyasi bontóból beleraknak hibás alkatrészeket, és azzal fognak lehúzni. Ha megjelenik nálad a family, azonnal hívni a járőröket. Akkor elmegy a kedvük a csibészségtől.
Az a helyzet, hogy jól megfogalmazott szerződést kell írni, annak a nevére kell írni a szerződést, aki jelen van az adásvételnél, és nem kell mindenféle gyanús alakoknak eladni az autót.
Kérdező, leírnám velem mikkel próbálkoztak ezek a retkek az elmúlt 30 év alatt, kiakadnál.
Leírom én is:
Szóba ne állj velük, és fenyegesd meg őket a rendőrséggel, ha zaklatnak.
A baj az, hogy már elkezdtél velül alkudozni.
Érzi a pénzszagot a férgese, és látja, hogy meggyőzhető vagy. :(
A hátad mögött meg jókat röhögnek!
De lesz olyan szintu is, hogy majd elővesz egy köteg 20 ezrest előtted...
Addig meg sír, mint a fürdősk.rva, hogy szegény gyerekei nem tudnak mit enni.
Ne légy béna tényleg, légy határozott!
A sztoridat olvasva egyébként, nem elképzelhető, hogy a tetves szerelő nem cserélt vezérlést az autón?
Ezen az 1.5dci-b 120 ezrenként kell cserélni, halál egyszerű a vezérlése.
Akárhogy gyilkolja a gazsi, nem lett volna szabad elszakadnia.
De elképzelhető, nem is vezérléshiba volt, hanem megszorult a motor, mert csapágyas lett. Ez is típushiba ezeknél.
Kitaposta a belét, híg olajjal ment.
Csak madárnak akarnak nézni :D
Elszakadt akkor elszakadt, így járt. Az nem rejtett hiba, miért nem cseréltette le? Egyébként szerintem még baja sincs az autónak csak pénzt akarnak vissza csalni, mond meg neki, hogy jelentsen fel azt kész.
Te!
Ez nem az a muki, aki elment autót venni, de nem vitt magával elég kólát, és később ebből lett a baj?
Valami hasonló lehet...
Egyik családtagom a tiédnél jobb állapotú autót adott a múlt héten a bontóba!
Nagyon jól tette!
Hogy miért?
Mert sem kedve, sem ideje nincs kis pénzzel, de nagy igényekkel fellépő gazsikkal foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!