Mit tanácsoltok?!28 nappal ezelőtt eladtam az autómat...fogalmazzunk úgy h.nem fehér embernek.Aki a mai napon felbukkant h.elszakadt a vezérműszíj a kocsiba.Tehát én kb.átbasztam.És oldjam meg a problémáját mert ő nem akar erre 180-200-ezret költeni
28
Két megjegyzés ehhez:
1. A C nem hülye teljesen. Ez náluk egy standard próbálkozás ha látja, hogy balek vagy. De csak a szájuk jár, mert ők jobban tudják mint egy átlagos (becsületes) ember, hogy miért mennyit kaphatnak. Nem fognak odajonni balhézni és kocsit törni, mert azért kapnak. Azért, ha téged csicskaznak és te fizetsz azért semmit sem kapnak. Ezért mondtam, hogy mit kell csinálnod.
2. Ha beadod a derekad - na akkor szállnak rád igazán és hetente próbálnak megfejni, vért vérszemet kapnak a balekoktol. Hidd el, azzal rosszabbul jársz...
Ha meg fenyegetnek - azt mihamarabb jelentsd a rendőrség felé. Akkor is ha nem fajul tettlegességig, mert kész nyoma! És ezt tudasd velük is!
Mert ha ez után tényleg atrocitás érne a rendőrség is sokkal jobban cselekszik és hihetőbb lesz a történet és lesz gyanúsított.
Még annyit tennék hozzá h.az egész úgy indult h.dec.7-én mikor elvitték az autót az utolsó pillanatba kitalálták h.ők cégre akarják megvenni de az ehhez szükséges dolgok nincsenek náluk.Elvitték a félig kitöltött adásvételit (általam volt kitöltve),a forgalmit,a törzskönyvet és az autót is.(A pénzt ugyan oda adták).Azzal a cimszóval h.amint kitöltötték vissza küldik postán.
Hát ez elég sokáig nem történt meg.De az utolsó utáni pillanatba (mikor én már kicsúsztam az időből) megkaptam postán.Szóval igy kezdődött minden.Én már azt hittem az adásvételit se kapom meg.De vmi csoda folytán (mivel folyton irogattam nekik) mégis elküldték.Szóval ez az egész már alapból neccesen indult.De át is iratták a kocsit.Mert mikor kezdett elegem lenni kivonattam a forgalomból is.(Ezt némileg meg is jegyezték nekem).És most ujra forgalomba van helyezve és biztositás is van rá kötve.Tehát vmit csináltak.Mert a DAP alkalmazásból eltünt az autó az adatlapomról Ergo....már nem az enyém.
Csak azért irtam ezt le.Mert bkinek elmondtam mivan az adásvételivel...mindenki azt mondta h.nem fogom megkapni mert ez egy bevett brazil szokás.De megkaptam mégis.
Szóval én azt is eltudom képzelni h.az autónak tényleg baja lett.De ez nem egy olyan hiba amit nekem tudnom kéne.Ennek vannak jelei ha elfog szàllni a vezérlés.Mentek ők is sz autóval meg 28 napig náluk volt.Kitudja mit csináltak vele.Most meg mikor az autó nem indult el (állitólag) elvitették a szerelőhözvaki már kb.szét is szedte.Ezek után mit várnak tőlem ha már hozzányúltak?!Én ugy gondolom....de javitsatok ha tévedek.Akkor kellett vna szólniuk mikor nem indult az autó (azt mondták ez jan.1-je volt) és nem jan.4-én megvádolni h.én átbasztam őket.Szóval sztem akkor kellett vna szólniuk h.ez van csináljak vmit.És nem napokkal később.Sőtt...elméletileg már vmi szerelő babrálta is.Igy ezek után ha brazil ha nem brazil...ez nem az én felelősségem.Igy se érzem annak.De igy h.hozzá is nyúltak....igy pláne nem.Igy ha lenne is garancia bmire igy már érvényét vesztette.Tudom mindenki azt mondja miért nem tiltom le őket akár messengeren akár telefonon.Azért nem mert úgy érzem akkor per pill csak azt sugallnám h.ludas vok.Nem tartom magam annak.De jó lenne ha nyugi lenne és belátnák h.túl sok minden történt már ezzel a kocsival mióta náluk van h.a nyakamba varrják a vezér műszíj szakadásth....
Azért kérdeztem ezt, mert hátha ún. Non-interference motor. De közben látom a neten, hogy nem az. Vagyis, ha valóban volt vezérműszíj szakadás, akkor a szelepek és a dugattyúk is károsodhattak.
Szerintem most érdemes megvárni, hogy küldenek-e hitelt érdemlő fényképeket, amik mutatják, hogy valóban volt vezérműszíjszakadás.
Addig nem érdemes sürgetni az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!