Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tanácsoltok?!28 nappal...

G.Béci kérdése:

Mit tanácsoltok?!28 nappal ezelőtt eladtam az autómat...fogalmazzunk úgy h.nem fehér embernek.Aki a mai napon felbukkant h.elszakadt a vezérműszíj a kocsiba.Tehát én kb.átbasztam.És oldjam meg a problémáját mert ő nem akar erre 180-200-ezret költeni

Figyelt kérdés
Annyit hozzàtennék h.mikor én 2024 májusba megvettem az autót akkor vezérlés lett benne cserélve.Sok problémám nem volt az autóval leszámitva az esztétikai hibákat amire már nem akartam költeni.És inkább eladtam 2024.decemberbe.Ez egy 20 éves Renault Megane 1.5 DCI.Nálam a 7 hónap alatt szépen futott az autó.Nála 1 hónap alatt elszállt az inditó kártya.Kidurrant a gumi (állitólag).És most elszállt a vezérlés (állitólag).Mit tanácsoltok?!Mert a kis hölgynek a párja már burkoltan fenyegetőzik h.ezt én oldjam meg mert h.mehet tönkre egy autó 1 hónap alatt.Biztos mi ezt tudtuk h.szar a lánc stb.

#vezérlő #Vevő reklamáció
tegnapelőtt 22:20
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem fehér embereknek nem adunk el semmit és nem veszünk tőlük semmit!!! Ne foglalkozz vele!!! Ne menj bele semmilyen szervizelésbe és ne fizess semmilyen szervizelésért!!! Hajsd el a csába!!!
tegnapelőtt 22:29
 2/39 anonim ***** válasza:
25%

Az a baj, hogy fél évig joga van reklamálni, és mivel magánszemélytől vette, tőled, ezért neked kellene bizonyítanod, hogy a hiba még eladáskor nem állt fent. Bár az, hogy defektet kapott, meg elszaladt a lánc/szíj, az szerintem minden, csak nem rejtett hiba, nála jött elő, így járt. Pláne, ha nemrég esett át vezerlescseren, ahogy mondod. Valami sántít, hacsak nem noname szervíz cserélte a vezérlést és csapta össze.

Egyébként meg igen, legközelebb okosabban. Nem üzletelünk ilyenekkel inkább, legközelebb legyél okosabb. Ha meg fenyeget, fordulj a hatóságokhoz.

tegnapelőtt 22:45
 3/39 A kérdező kommentje:
Az a baj h.egy 20 éves autóért kb.ők jelentkeznek csak.És még ők is alkudoznak piszkosul.Tudtommal neki kellene bizonyitani h.ez már nálam is fennállt.Az a baj h.őket nem a bizonyitás érdekli.De mondom.Mikor én májusba megvettem az autót elvittük vezérlés cserére.Most azon filózok mit szólna ahhoz h.oké....elvisszük egy független helyre.Bevizsgáltatjuk.És ha igaza van és nem ő baszta el vmivel akkor visszaveszem tőle a kocsit annyiért amennyiért megvette.És sztem ebbe nem fog belemenni
tegnapelőtt 22:57
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog belemenni. Ezek a retkek ilyenkor azt csinálják, hogy megveszik az autót, esetleg átíratják, hajtják, amíg lehet és mikor kidől alóluk, mennek hápogni az előző tulajhoz, hogy fizesse meg a kárukat. Ha az megfizeti, akkor sem az autó javítására költik, hanem elbontják, hozzácsapják a kizsarolt pénzt ahhoz, ami kijött az autóból és veszik a következő vasazós autót. Így aztán mindig a pénzüknél vannak.
tegnapelőtt 23:02
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

".elvisszük egy független helyre.Bevizsgáltatjuk"

A c-t nem az autó korrekt megjavítása érdekli, hanem hogy mondvacsinált okokkal és fenyegetésekkel pénzt rugdoshasson ki belőled.

tegnapelőtt 23:12
 6/39 A kérdező kommentje:
Megfogom mondani h.vagy bevizsgáltatjuk az autót és ha igazuk van visszakapják a pénzt én meg az autót.Ha nem tetszik jelentsen fel
tegnapelőtt 23:19
 7/39 krwkco ***** válasza:
100%
Mit vársz a bevizsgálástól? Hogy kiderül majd, hogy nincs elszakadva a vezérműszíj?
tegnapelőtt 23:38
 8/39 A kérdező kommentje:

Akár.Vagy hogy mondanak esetleg vmit h.mitől lett a hiba.Mert ha nekem volt vezérlés cserém és nem volt gondom.De neki meg volt

Akkor valszeg ő csinált vele vmit

tegnapelőtt 23:46
 9/39 A kérdező kommentje:

A baj az h.ő úgy gondolja átbasztam.De én tudom h.nálam nem volt ilyen gond az autóval.És mint mondtam....meglett csinálva rögtön azután h.megvettem.(Májusba).December elején megvette...és állitja h.jan.1-jén megállt az autó.(Bár nemtudom h.akkor miért jan.4-szólt nekem és vádolt meg azzal h.átbasztam)?!

Úgy gondolom ha bki vesz egy autót bkitől és kb.1 hónap múlva megadja magát....mindenki úgy gondolná h.átbaszták.De mint ahogy ő azt mondja h.én átbasztam....én meg csak annyit mondok h.kitudja 1 hónap alatt mit csinált vagy mit nem csinált az autóval.Állitólag volt olajcserén.Kitudja milyen olajat tettek bele.Állitólag a szar üzemanyag (diesel) is okozhat ilyesmit.Nem magam akarom védeni.Mert valszeg a helyébe én is igy reagálnék.De akkor ezekszerint ha 2 hónap múlva elszáll a kipufogó akkor én vok a ludas megint?!Könyörgöm ez egy 20 éves autó.Igy is nagyon sokat buktam az eladási áron.Én vettem 575.000-ért májusba (kereskedőtől).És decemberbe eladtam 300.000-ért (mert eladni akartam nem árulni).

tegnap 02:49
 10/39 A kérdező kommentje:
Gondolom azt sehogy se lehet bizonyitani h.a szíj szakadás miből ered pontosan?!Úgy értem h.vhogy kimutatni h.pontosan mi okozta és ez mikor mitől keletkezhetett?!Mert ez igy sztem patt helyzet.Ő azt mondja nàlam már szar volt.Én meg azt mondom h.nàla történt vmi és szakadt el
tegnap 03:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!