Mit tanácsoltok?!28 nappal ezelőtt eladtam az autómat...fogalmazzunk úgy h.nem fehér embernek.Aki a mai napon felbukkant h.elszakadt a vezérműszíj a kocsiba.Tehát én kb.átbasztam.És oldjam meg a problémáját mert ő nem akar erre 180-200-ezret költeni
Az a baj, hogy fél évig joga van reklamálni, és mivel magánszemélytől vette, tőled, ezért neked kellene bizonyítanod, hogy a hiba még eladáskor nem állt fent. Bár az, hogy defektet kapott, meg elszaladt a lánc/szíj, az szerintem minden, csak nem rejtett hiba, nála jött elő, így járt. Pláne, ha nemrég esett át vezerlescseren, ahogy mondod. Valami sántít, hacsak nem noname szervíz cserélte a vezérlést és csapta össze.
Egyébként meg igen, legközelebb okosabban. Nem üzletelünk ilyenekkel inkább, legközelebb legyél okosabb. Ha meg fenyeget, fordulj a hatóságokhoz.
".elvisszük egy független helyre.Bevizsgáltatjuk"
A c-t nem az autó korrekt megjavítása érdekli, hanem hogy mondvacsinált okokkal és fenyegetésekkel pénzt rugdoshasson ki belőled.
Akár.Vagy hogy mondanak esetleg vmit h.mitől lett a hiba.Mert ha nekem volt vezérlés cserém és nem volt gondom.De neki meg volt
Akkor valszeg ő csinált vele vmit
A baj az h.ő úgy gondolja átbasztam.De én tudom h.nálam nem volt ilyen gond az autóval.És mint mondtam....meglett csinálva rögtön azután h.megvettem.(Májusba).December elején megvette...és állitja h.jan.1-jén megállt az autó.(Bár nemtudom h.akkor miért jan.4-szólt nekem és vádolt meg azzal h.átbasztam)?!
Úgy gondolom ha bki vesz egy autót bkitől és kb.1 hónap múlva megadja magát....mindenki úgy gondolná h.átbaszták.De mint ahogy ő azt mondja h.én átbasztam....én meg csak annyit mondok h.kitudja 1 hónap alatt mit csinált vagy mit nem csinált az autóval.Állitólag volt olajcserén.Kitudja milyen olajat tettek bele.Állitólag a szar üzemanyag (diesel) is okozhat ilyesmit.Nem magam akarom védeni.Mert valszeg a helyébe én is igy reagálnék.De akkor ezekszerint ha 2 hónap múlva elszáll a kipufogó akkor én vok a ludas megint?!Könyörgöm ez egy 20 éves autó.Igy is nagyon sokat buktam az eladási áron.Én vettem 575.000-ért májusba (kereskedőtől).És decemberbe eladtam 300.000-ért (mert eladni akartam nem árulni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!