Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2010-Fiat 500 1,2benzines 1:...

Kicsicipo kérdése:

2010-Fiat 500 1,2benzines 1: Főtengely szimering cserekor hol tudom a főtengelyt rögzíteni hogy ne forduljon el,ha a vezérműszíj már nincs rajta, ahhoz hogy a főtengely fogaskerék lejöjjön,? 2: főtengely csavar meghúzási nyomatéka mennyi lehet?

Figyelt kérdés

#Fiat 500 #főtengely szimering #Főtengely csavar nyomaték #Főtengely fogaskerék
jan. 2. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ajaj.

Ha nincs rögzítő a főtengelynek valahol, akkor én a lendkeréknél szoktam kiékelni a fogaknál.

Viszont a Fiat-nak van egy olyan trükkje, hogy szereti középen elvékonyított , balmenetes csavarral rögzíteni.

Vagyis ha a normál irányba akarnád lazítani, akkor töröd bele...

Ennek nézz utána, milyen a főtengely csavarja!

Önindító levételével, vagy holtpont jeladó helyén szoktam rögzíteni a lendkereket.

jan. 2. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Speckó rögzítő cuccos kell hozzá, amit elsősorban autósboltban tudsz kölcsönözni. Van egy lyuk ahova be kell csúsztatni. Bár lehet hogy csak partnerek tudják ezt kölcsönözni(szerelők). Neked lehet csak megvenni lehet.
jan. 2. 20:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget...,a rögzítő készlet már megvan,de mivel nem csak vezérlést szeretnék cserélni,hanem a főtengely szimeringet is ezért kell levenni a fogaskereket....
tegnapelőtt 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!