Kicsicipo kérdése:
2010-Fiat 500 1,2benzines 1: Főtengely szimering cserekor hol tudom a főtengelyt rögzíteni hogy ne forduljon el,ha a vezérműszíj már nincs rajta, ahhoz hogy a főtengely fogaskerék lejöjjön,? 2: főtengely csavar meghúzási nyomatéka mennyi lehet?
Figyelt kérdés
jan. 2. 18:40
1/3 anonim válasza:
Ajaj.
Ha nincs rögzítő a főtengelynek valahol, akkor én a lendkeréknél szoktam kiékelni a fogaknál.
Viszont a Fiat-nak van egy olyan trükkje, hogy szereti középen elvékonyított , balmenetes csavarral rögzíteni.
Vagyis ha a normál irányba akarnád lazítani, akkor töröd bele...
Ennek nézz utána, milyen a főtengely csavarja!
Önindító levételével, vagy holtpont jeladó helyén szoktam rögzíteni a lendkereket.
2/3 anonim válasza:
Speckó rögzítő cuccos kell hozzá, amit elsősorban autósboltban tudsz kölcsönözni. Van egy lyuk ahova be kell csúsztatni. Bár lehet hogy csak partnerek tudják ezt kölcsönözni(szerelők). Neked lehet csak megvenni lehet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget...,a rögzítő készlet már megvan,de mivel nem csak vezérlést szeretnék cserélni,hanem a főtengely szimeringet is ezért kell levenni a fogaskereket....
tegnapelőtt 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!