Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyszeruen keptelen vagyok...

Egyszeruen keptelen vagyok megtanulni a KRESZ-t. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 3 honapja, hogy autos iskolaba beiratkoztam. Az elsosegely vizsgam mar megvan, de a KRESZ tananyagot egyszeruen keptelen vagyok megtanulni, hiaba olvasom at es gyakorlom be tobbszor is. Az elejen, az alap dolgok konnyen mentek, de most mar a bonyolultabb reszeknel (rendori karjelzesek, rakomany szallitasa a kocsival stb) egyszeruen keptelen vagyok tuljutni. Az a baj raadasul, hogy online van a tananyag, tehat kerdezni sem tudok senkitol hogy segitsen elmagyarazni. En nem tudom tizenevesek hogy tanuljak ezt meg sikeresen (25 vagyok), de kezdem feladni.

okt. 12. 11:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

#20 Miért ne lehetne komolyan gondolni, hogy a facebookon egy vezetésről szóló csoportban kérdez valaki? Nézd már meg a gyakorin a közlekedés témát, hány olyan kérdés van, hogy mikor hol kinek van elsőbbsége!

Egyébként több kategóriám van, és van, amelyikhez online nyomkodtam a tanfolyamot. Nagyon jól összerakott tanfolyam, inkább azzal van a baj, hogy az embernek otthon gépezés közben elkalandozik a figyelme, ha nem elég fegyelmezett.

okt. 19. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!