Kresz vizsgát/vezetést lehet ebben az esetben csúsztatni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Műtét esetén melynek felépülési ideje kb fél év ki lehet tolni a teljes kreszre szóló 24 hónapos határidőt?
Valószínű nem fogok eljutni a vezetési vizsgáig mivel a műtétem 2 héten belül lesz a 2 év határidő a teljes kreszre pedig 4 hónap múlva lejár. Orvosi papírral lehetséges hogy folytassam felépülés után vagy ha lejárt a 24 hónap mindenképpen bukta.
szept. 15. 15:01
1/4 anonim válasza:
Sajnos semmilyen hosszítási opció nincs, ráadásul ha a Kreszt ismételned kell, akkor ha már elkezdted a vezetést, akkor az eddig levezetett kilométereidet is elbukod
2/4 anonim válasza:
Nem. Ezt azelőtt kellett volna átgondolni, mielőtt belekezdtél a vezetésbe. Ha 2 hét múlva műtenek, akkor gondolom nem váratlanul jött valami probléma (pl. baleset), tehát lehetett volna kalkulálni vele.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.Kórházban annyit mondtak 2-3 éven belül műtenek valamikor.ez volt 10 hónapja.Semmire sem lehet készülni ilyen rendszer mellett...
szept. 15. 20:02
4/4 anonim válasza:
De milyen műtét ez, hogy fél évig nem is tudsz autóba ülni? Bár én azt sem értem, hogy minek kell ennyire elhúzni a dolgot, hogy valaki kicsúszik a 2 évből, ilyenkor meg megy a pánikolás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!