Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW e60 530d 2005 vezérlés...

BMW e60 530d 2005 vezérlés cserébe gondolkodom de mondjak,hogy ezeknél nem kell. Ti kit ajánlatok?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól is függ hogy hol, ha mondjuk Debrecenben laksz és én Szombathelyen tudnék egy jó szervizt, kétlem hogy oda vinnéd.

Amúgy fejből nem tudom, ez még melyik blokk? De 2005-ösnél szerintem még nem kell.

tegnapelőtt 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom ez láncos vagy szíjas, de a BMW-nél még a láncosnál is érdemes cserélni a vezérlést, mert úgy sikerült nekik a minősége. Úgyhogy a válasz igen, cseréltesd.
tegnapelőtt 23:08
 3/6 anonim ***** válasza:
20 éves dízel, minimum csillió km-rel. Lecseréltetném
tegnap 09:17
 4/6 anonim ***** válasza:
#2 Akinél felmerül az hogy egy BMW láncos vagy szíjas-e, minden bizonnyal nagyon ismerheti a BMW-t mint márkát :DD
tegnap 09:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Pécs és Kaposvár között lakom nem gond a nagyobb táv,csak Budapesten túl nagy arat mondtak annyit meg nem er
tegnap 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Kaposváron hallottam régebben egy jó BMW szakit, illetve Szekszárdon ahová én is vittem egyszer ami esetleg még szóba jöhet.
tegnap 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!