Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cső termosztát. opel corsa b...

Sanzii kérdése:

Cső termosztát. opel corsa b . kocsiba tenném. nem szeretném a vezérlést szétszedni. nyitva van a termosztátom . ezt egyszerübb lenne berakni . mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
jan. 13. 13:27
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
jan. 13. 13:28
 2/18 anonim ***** válasza:
67%

Aszta , de szar teknika, nem hiába német.

De azt írja hogy tegyél bele egy csőtermosztátot ha amaz nyitva van.

Mutatja hogy hová, csak az irány nem mindegy .

jan. 13. 14:26
 3/18 A kérdező kommentje:

igen .csak nemismerem .de elvileg jois lehet .

az enyém nyitva van azért gondoltam erre .

jan. 13. 14:32
 4/18 anonim ***** válasza:

ennek a vezérlése kb mint egy babakocsi technika, jelöld meg a főtengelyt, vezérműtengelyt, és szedd le s szíjat.

Feszítsd majd ugyanúgy vissza.

De biztos a termosztát a hibás?

Nekem is régi opel van, elég új termosztát van benne, a fűtés mégis szar.

Valószínű teleöntötték ezt is mindenféle hűtőtömítő vacakkal.

Ilyenkor evvel szórakozni.....ja, nyáron kellett volna, de akkor ki gondol a fűtésre? :)

jan. 14. 08:33
 5/18 A kérdező kommentje:
tuti mert melegszik a hütöm is ahogy beinditom . nemsoká a mutato meg alig mozdul ki. ja igen idén nyáron vettem énis .
jan. 14. 10:39
 6/18 A kérdező kommentje:
főtengelyt, vezérműtengelyt, ahogy van öszejelölöm akkor marad jelen?
jan. 14. 10:40
 7/18 A kérdező kommentje:
igen fütöradiátor is lehet kuka.csak kinek van kedve szétszedni az egész belsejét :)
jan. 14. 10:42
 8/18 Szolovjov ***** válasza:
#2 A német autók mindig a legjobbak voltak. Azon belül az Opel mondjuk mindig a legalja volt. De még így is jobb a többinél (ami nem VW).
jan. 14. 11:54
 9/18 A kérdező kommentje:
most néztem bemelegedet álto helyébe . 95foknál kapcsolt a hütö ventilátor forro a két csö meg a hütö. de a fütöradiátor 2 csövei csak langyosak.
jan. 14. 12:50
 10/18 A kérdező kommentje:
hozzáteszem sajna egyszerre melegedett szoval termosztát nyitva van . fütés langyos . ugyhogy lehet radiátor is eldugult.
jan. 14. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!