Sanzii kérdése:
Cső termosztát. opel corsa b . kocsiba tenném. nem szeretném a vezérlést szétszedni. nyitva van a termosztátom . ezt egyszerübb lenne berakni . mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
jan. 13. 13:27
11/18 anonim válasza:
Szia kérdező
Na be raktad a cső termosztát ot ??
Nekem is ugyan ez a problémám opel astra f
Nyitva van de a vezérlés alatt van nekem is és ezt a cső termosztát akarom be rakni de nem tudom jo lesz e meg mijen irányba kell be rakni?
Meg hol lehet be szerezni azt a termosztátot???
12/18 A kérdező kommentje:
szia . nem mertem megrendelni . nemismerem ezt a teknikát. de szerintem jo lehet. küldök linket hol akcios . de csak ha csöméreted 40 es belsö átmérö akkor jo.
jan. 17. 09:45
14/18 A kérdező kommentje:
nekem pont igy van ugyan igy nézki a corsámon. mint ezen a linken leirja. lehet megrendelem énis.
jan. 17. 09:49
15/18 A kérdező kommentje:
a beszerelés : a vastagabb rész gumi csö ,a vékonyabb rész meg a termosztát ház fele nézzen. de biztos van jelölés rajta.
jan. 17. 09:56
16/18 A kérdező kommentje:
találtam másikat .igaz nemirja opelhez .de ugyan azok a méretei.
az elözö meg azt irta hogy nem csak opelhez ha elolvasod a linket. szoval egyezö .
jan. 17. 11:17
17/18 anonim válasza:
Köszönöm szépen a válaszodat
Akor most igy nyitot termosztát al használod te is??
18/18 A kérdező kommentje:
igen. csak akkor jo ha nyitva maradt.
ha zárva akkor nemjo ez a megoldás. akkor muszály leszel szétszedni..
jan. 18. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!