Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyszeruen keptelen vagyok...

Egyszeruen keptelen vagyok megtanulni a KRESZ-t. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 3 honapja, hogy autos iskolaba beiratkoztam. Az elsosegely vizsgam mar megvan, de a KRESZ tananyagot egyszeruen keptelen vagyok megtanulni, hiaba olvasom at es gyakorlom be tobbszor is. Az elejen, az alap dolgok konnyen mentek, de most mar a bonyolultabb reszeknel (rendori karjelzesek, rakomany szallitasa a kocsival stb) egyszeruen keptelen vagyok tuljutni. Az a baj raadasul, hogy online van a tananyag, tehat kerdezni sem tudok senkitol hogy segitsen elmagyarazni. En nem tudom tizenevesek hogy tanuljak ezt meg sikeresen (25 vagyok), de kezdem feladni.

okt. 12. 11:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#10#

Ez akkor működik, de akkor valóban hasznos játék, ha az illető mér ismeri a KRESZ-t.

Akkor már felismeri, hogy "na ez is szabálytalan volt".

A KRESZ ismerete nélkül csak összezavarja a megfigyelőt, hisz amit lát, az nem biztos, hogy he4lyes (szabályos) is.

A videók tudnak segíteni a tanulásban, de azt jó lenne tudni, hogy pontosabban mi az, ami a nehézséget okozza a kérdezőnek.

okt. 13. 14:54
 12/21 anonim ***** válasza:
KRESZ 95%-a józan paraszti ész. Ha az nem megy kisujjból, közlekedni sem fogsz tudni a gyakorlatban.
okt. 13. 22:36
 13/21 anonim válasza:
23%

én a könyvből anno semmit sem tanultam max a táblákat ,jelzéseket.

Én csak a gyakorlati részt gyakoroltam /tanultam azaz MEGÉRTETTEM a szabályokat a lényeget.

Igaziból az összes kérdéssort vettem át olyan 2.3x és ami nem ment azokat többszőr gyakoroltam amíg ment.

Élvezetes volt az egész.

Hál Istennek egyből sikerúlt minden , a kérdéseket maximális pontszámmal csináltam meg. Nyilvám átvettem párszor.

Hála Istennek balesetmentes közlekedésem van már 14éve anno

okt. 16. 21:30
 14/21 anonim ***** válasza:
Látod Kérdező, a 13-as válaszoló is átment, sőt, balesetmentesen közlekedik, pedig nyilvánvalóan a 8 általánosról szóló igazolást hamisította. Nincs mitől félni.
okt. 16. 21:44
 15/21 anonim válasza:

14 légy megcsúfolva amiért velem csúfolódtál és ezt tízszeresen!!!

Tudtam hogy előjönnek az irigyek egyből, alig telt el pár perc.

okt. 16. 21:47
 16/21 anonim válasza:
Pedig véletlenűl megis lájkoltam, de csak egy rosszindulatú csúfolódó vagy kapd vissza hogy lásd milyen.
okt. 16. 21:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Most ebben mi volt a "csúfolódás"? Nem az óvodában vagyunk, hagyjuk már! Csak enyhén céloztam arra, hogy kb. olvashatatlan és értelmezhetetlen az írásod. Apró felmentés lehet, ha nem a magyar az anyanyelved, de akkor sem illik így írni.
okt. 16. 22:17
 18/21 anonim válasza:

"Az a baj raadasul, hogy online van a tananyag, tehat kerdezni sem tudok senkitol hogy segitsen elmagyarazni"

Ott a válaszod a kérdésedben. Online tanulni Kresz-t egy vicc kategória, ugyanúgy mint ahogy a legtöbb online tanfolyam egy vicc kategória. Tantermi oktatásra válts, ha az autósiskoládban nincsen erre lehetőség, akkor ki kell iratkoznod. Ne felejts majd el megvenni azt a könyvet, amit az oktatód javasol majd!

Sajnos 2024-ben nem sok energiát fektetnek sem a Kresz, sem magának a vezetésnek a minőségi oktatásába, annak ellenére hogy SÚLYOS pénzeket kérnek el érte. Sokkal több autó van a mai világban az utakon, akár csak néhány évtizedhez képest, nyilván a szabályok és a vizsgakövetelmények szigorodtak.

Arra meg pláne ne hallgass amit az itteni gyenge elméjűek írnak, bármit meglehet tanulni, amennyiben megvannak az adott feltételek hozzá. Ugyanígy amikor már átmentél a Kresz vizsgán NAGYON gondold meg kit választasz oktatódnak, sőt szerintem amennyiben váltasz autósiskolát annak is menj utána hogy azokban az iskolákban, ahol vannak tantermi oktatások, ott mely oktatók a legnormálisabbak, illetve dolgoznak olyan időbeosztásban, amely neked is megfelel. Én a helyedben már az első órán is nagyon kritikusan állnák hozzá az egészhez, ha csak a legkisebb dolog nem tetszik, válts amint lehet. Sajnos sok oktató úgy érzi megteheti, hogy 6:00-16:00-ig dolgozik. Ez pedig nem csak azért probléma, mert lehet hajnalok hajnalán kell majd vezetned, hanem azért mert alig vagy egyáltalán nem fogsz vezetni igazi forgalomban, aztán amikor lesz majd a vizsga akkor megbuksz 5 perc alatt, mert sosem voltál olyan forgalmi helyzetekben, amikben amúgy a vizsgán és a hétköznapokban is lennél, hiszen a legtöbben 16 körül indulnak haza, jó eséllyel neked is kell majd akörül vezetned, én úgy gondolom az nem elfogadható, ha nem vezettél még ebben a helyzetben, hiszen tök más ahhoz képest, amikor több gyalogos és biciklis van, mint amúgy autó az utakon.

okt. 18. 15:53
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 Semmi baj az online KRESZ-szel, ha valamit nem ért az ember, akkor nyugodtan meg lehet keresni szintén az interneten a jogszabályt. Sőt, képzeld, facebookon, fórumokon meg még itt is lehet kérdezni.
okt. 18. 21:35
 20/21 anonim válasza:

19: Akkor minek járnak az emberek még iskolában, ha online mindent olyan jól meglehet tanulni? Sőt, minek mész el fizikailag vezetni, amikor a számítógéped is tudná ezt szimulálni?

Azt te sem gondolod komolyan, hogy a Facebookon kérnél segítséget a Kresz-el kapcsolatban? Ez nagyon gáz megszólalás volt.

Ez amúgy el is gondolkodtatott, hogy vajon az itt válaszolók vajon hány éve tanulhatták a Kresz-t, mert minek pofázol bele abba, hogy milyen online tanulni, ha SOHA az életben nem kellett neked online azt megtanulni, hanem rendes tantermi oktatást kaptál? Azt se tudod miről beszélsz, de itt osztod az észt. Ez tényleg szánalmas.

okt. 19. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!