Mennyire nehéz a KRESZ online tanfolyama?
Sziasztok! Az a helyzet, hogy jövő héttől kezdem az online KRESZ tanfolyamot, és arra lennék kíváncsi, hogy mennyire nehéz? Elég az a megadott 75 óra az anyag elsajátítására?
Elsősorban olyanok válaszát várom, akik nemrég végezték el a tanfolyamot, vagy volt belelátásuk a folyamatba.
Előre is köszönöm!
Semennyire. Az egyik részét meg kell tanulni, a másikat megérteni. Ha érdekel a vezetés, akkor meg tudod csinálni.
Cigányt viszont még nem láttam tanulóautóban.
Szia. B kategóriát E-learningen csináltam. 9 évvel ezelőtt kb ilyenkor iratkoztam be kresz tanfolyamra 2015-ben. Már akkor online csináltam, de én előtte kb 4-6 hónappal már elolvastam többször és megis tanultam a KRESZ-t A-zól Z-ig. Így elsőre sikerült is, 75/75 pont lett.
C kategóriát 3 évvel ezelőtt kezdtem el szintén kb ilyenkor szintén E-learningen, ott is tanultam meg mindent. Vizsgán 3 vagy 4 1pontos hibám lett, tehát az is sikerült elsőre.
Most csináltam 2 hónappal ezelőtt a D kategóriát, szintén E-learningen, ez is akárcsak a B, hibátlan lett és elsőre sikerült.
Ha nekem (oké, már van személyautós és teherautós jogosítványom, nem először tanulom a kreszt stb) elég volt A C-re és a D-re, akkor neked a B kategóriára "úrivezetőként" simán elég kell, hogy legyen.
Bőven elég a 75 óra és vannak köztes vizsgák.
A végén tudsz tesztelni és többször nekifutni amíg nem sikerül
8. Hát igen, az egy perc gondolkodási idő és a 65 pontos követelmény elég karcsú, ha ennyi az előkövetelménye, hogy oktatóautóba üljön az ember, akkor ne csodálkozzunk, gyenge alapra nehéz felhőkarcolót építeni.
Ha rajtam múlna, reflexből jelentkezhetne a következő vizsgaalkalomra, aki nem tud a hárompontos kérdésekre hibátlanul kérdésenkéne 5 másodperc alatt válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!