Szeretném elkezdeni a vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyamot online, érettségivel, nehéz a tanfolyam?
Figyelt kérdés
Előképzettségem nincs, érettségim van (ennyi is elég hozzá, új feltételek szerint). 12 hónapos a képzés. Mennyire nehéz, ha valaki megcsinálta már meséljen kicsit, mert baba mellett tanulnám ezért is választottam online formát.2023. jan. 21. 20:57
1/8 anonim válasza:
Nagyon nehéz (szerintem) nekem volt előképzettségem, régi rendszerben kezdtem, de még most is "csinálom", már csak a komplex vizsga kell, de egyetem és munka mellett nincs most időm felkészülni rá
2/8 anonim válasza:
Igen, nehéz. Komolyan kell venni.
3/8 A kérdező kommentje:
Melyik sulinál csinálod kedves első? 😊 Illetve miért nehéz, mi a nehéz része? Köszi a válaszokat
2023. jan. 21. 21:56
4/8 anonim válasza:
Szerintem meg nem nehéz, mondjuk én már évek óta dolgozok a szakmában (mondhatni), és van egy közgázos diplomám, most pedig csinálom a mérlegképest szintén online. Az viszont szerintem is igaz hogy komolyan kell venni, sok feladatot kell megcsinálni, illetve meg kell tanulni sok szabályszerűséget. De ez egy komoly szakma, hibázni nem lehet, szóval érthető hogy akárki nem tudja elvégezni :)
5/8 anonim válasza:
#1 vagyok, efebnél kezdtem, régi rendszerben, az oktatás minősége elég silány volt szerintem, viszont ugye központilag a vizsgasorok ugyanazok, tehát nem kaptuk meg a kellő tudást hozzá, a záróvizsgán mindenki megbukott már a számviteli részén, senki nem jutott tovább
most a pentánál vagyok az új rendszerben, emiatt +1 modult be kellett pótolni, itt jobb az oktatás, csak most nincs sok időm vele foglalkozni
a pentán kívül még a pallast tudom ajánlani :)
6/8 A kérdező kommentje:
Én is a pentát néztem ki😊
2023. jan. 22. 17:36
7/8 anonim válasza:
Hol van a 12 hónapos képzés? Én mindenhol csak 2 éveset találok. Van előképzettségem pénzügy-számviteli ügyintéző
8/8 anonim válasza:
az itt említett képzőhelyeknél mindenhol 1 éves
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!