Milyen egy óvodai minősítő vizsga gyakornokként?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennénk kíváncsi, hogy hogyan is kell elképzelni ezt az egészet. Minősítés előtt állok, gyakornokbpedagógus vagyok egy vidéki oviban. Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi. Igazából a gyakorlati része érdekelne. Valamint, hogy vizsga előtt egy hónappal mik a teendők. A portfólión már túl vagyok, de arról nem kaptam még visszajelzést.
Illetve másrészt egy kis segítséget szeretnék kérni téma választásban. Május utolsó hetén vizsgázom és véleményt szeretnék kérni ki milyen témát választana egy vegyes életkorú (2,5-4 éves) korosztályra. Én leginkább a nyár kezdete, nyaralás, vízi élővilág témára gondoltam, hiszen shhoz sok kísérlet köthető és a csoportot is érdekli a víz téma.
Válaszokat előre is köszönöm!!
ma 12:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!