Hogy lehet egy elsősegély tanfolyam ennyire nehéz jogsihoz??
A vizsga annyira nehéz, hogy amikor mentünk be a csoporttal, balra már ki voltak téve az előre kitöltött oklevelek... :D
A haverom nyaki artériás vérzésre szorítókötést javasolt, kvázi megfojtotta volna a delikvenst... 😂
Nevettünk egy jót, aztán ment haza mindenki a sikeres vizsgával.
Egyáltalán nem nehéz. Ha valami nem megy, akkor feltesznek egy csomó kérdést, hogy azzal kiszedjék belőled a választ.
Én mondjuk pár napos tanfolyamra jártam, és voltak kidolgozott tételek. Nem volt teszt. Az újraélesztést kell nagyon tudni, gyakorlatban! Mert az a beugró.
2. Válaszolónak:
Te hol vizsgáztál? És milyen oklevelek voltak kitöltve? Mi csak egy kis igazolókártyát kaptunk.
Viszont itt, Győrben, 10 vizsgázóból 8 megbukott. Nagyon nem minfegy, hova mész.
Én tantermi oktatáson voltam, erős fóbiával. Ha valaki vérzésről, vagy infarktusról, stb. beszél én képes vagyok elájulni. Ezt kérdezte is az oktató, hogy van-e itt ilyen. Jeleztem, és közben végig kérdezgetett jól vagyok-e, mert ha nem, akkor megáll, vagy menjek ki, mosakodjak meg, nyugodjak meg, és jöjjek vissza. Nem voltam rosszul, nagyon jó volt az oktatás, komolyan élveztem! 5,5 óra volt.
Rá egy hónapra mentünk vizsgázni, és egy nagyon érdekes orvost kaptunk, ordított mindenért, stb. Én nyugodt voltam, tudtam, hogy mindent tudok, becsülettel jegyzeteltem, és olvasgattam órán az anyagot(akkor voltam gimis, és sok töltelék tárgyam volt), otthon nem nagyon tanultam. Nyolcan mentünk be, félkörben ültünk le, az egyik szélső felelt, másik újraélesztett, így tovább. Ketten buktak, de azok megszólalni nem tudtak. Végül ordítozva elmondta kiknek van meg, meg hogy várni kell a lapokra, és kimentünk. Kb félóra múlva a kezemben volt a lap, és mentem haza. Csak az bukik meg, aki tényleg nagyon hülye. Mellettem ülő azt mondta például, hogy az eszméletlen embert, ha nem élesztjük újra a hátára kell fektetni...Nyilván megbukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!