Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik nem tetszenek a kb....

Mik nem tetszenek a kb. mostani átlagos autók dizájnjában? Nem a méretükre gondolok.

Figyelt kérdés
Majd én is írok pár dolgot, ami általános.
okt. 3. 18:37
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha maradnánk a témánál...
okt. 4. 16:12
 42/52 anonim ***** válasza:
27%
Az autó közlekedési eszköz. Legyen csak minél jobban leszigelve, legyen csak minél egyszerűbb vezetni. Ez a dolga. Ha vezetési élményt akarsz ma is vehetsz rengeteg autót, amitől ezt bőven megkapod, meg őssze is kakkantod magad tőle, csak azokat ugye nem engedheted meg magadnak. (Most tekintsük el attól, hogy egy mai, alsókategóriás autót sem, szóval igazából rohadt nagy pofa kell hozzá, hogy az új autók vezetési élményéről okoskodjatok 20 éves kotlákból :D :D :D :D :D)
okt. 4. 16:14
 43/52 anonim ***** válasza:

"ergo nem érdekel téged mennyire vagy mások számára balesetveszélyes, vagy mennyire könnyen ölsz meg bárkit,"

Több mint 400000 balesetmentes kilóméterrel a hátam mögött nem öltem meg senkit az autómmal (eddig)!

Viszont 2x össze törték az autómat 1x tk lett. Nem én voltam a hibás egyik esetnél sem, sőt az első alkalommal piros lámpánál várakoztam a zöldre ...

Az mivel jobb, mikor frontális ütközéskor mindkét kocsiba mindenki meghal???

"lehet TE pillanatnyilag jobban látsz, viszont a környezetedet elvakítod."

Ha nem tűnt volna fel nem a pár éves autók vakítanak el a GYÁRI led lámpáikkal! Több oka is van, az egyik, hogy ezeket az autókat meg csináltatják ,ha elromlik a fényszórója.

Az utólagosan bemókolt led/xenon szaroktól semmit nem látni, de a 10-20 éves autók xenon fényszóróit sem javítják legtöbb esetben. Egyszerű az oka ,azért mert sokba kerül..., de kell az embereknek csak pénzük nincs megcsináltatni!

Sőt, a hagyományos fényszórók mikor elvakítanak azok is a régi kocsikra jellemzőek, azért mert sóherek az emberek kifizetni 5000 ftot a beállításra...

Csak 1480 kg az autóm, és egyszerű szedán.

okt. 4. 16:22
 44/52 anonim ***** válasza:
0%
#43 De.. pont.. Prius.. Vitara.. kurrvára vakítanak alapból..
okt. 4. 16:32
 45/52 anonim ***** válasza:

"Ha nem tűnt volna fel nem a pár éves autók vakítanak el a GYÁRI" De, pont hogy kib.szottul ezek vakítanak el a legjobban. Igen sok új suzuki is többek között. A régi fényszórók nem b.sszák ki a szemem. Soknak gyenge sárga fénye van hogy az is előrferdül, hogy a fele nem ég.

[link]

"Én inkább azt tapasztalom, hogy van néhány típus ami nagyon szar. Ezek közül szerintem kiemelkedik a Vitara, annak a tervezőjét visszaküldtem volna a francba, hogy majd következőleg talán kap típusbizonyítványt."

okt. 4. 18:27
 46/52 anonim ***** válasza:
Azért mert 1-2 típus vakít, attól még nem kell általánosítani. Hagyományos fényszóróval rendelkezőknél is van ilyen. Sőt olyan is van aminek olyan szar a vetítési képe már új korától kezdve, hogy alapból nem lát semmit a sofőrje.
okt. 4. 18:37
 47/52 anonim ***** válasza:
a 41-es konzumidióta cserébe' lehülyézte a komplett veterános társadalmat. :D:D
okt. 4. 18:38
 48/52 anonim ***** válasza:
#47: a roncskotla nem egyenlő a veteránnal
okt. 4. 19:03
 49/52 anonim ***** válasza:
Hát szerinte DE!
okt. 4. 20:40
 50/52 anonim ***** válasza:
csak kibújik a szög a zsákból, ugye :D
okt. 4. 20:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!