Mik nem tetszenek a kb. mostani átlagos autók dizájnjában? Nem a méretükre gondolok.
"ergo nem érdekel téged mennyire vagy mások számára balesetveszélyes, vagy mennyire könnyen ölsz meg bárkit,"
Több mint 400000 balesetmentes kilóméterrel a hátam mögött nem öltem meg senkit az autómmal (eddig)!
Viszont 2x össze törték az autómat 1x tk lett. Nem én voltam a hibás egyik esetnél sem, sőt az első alkalommal piros lámpánál várakoztam a zöldre ...
Az mivel jobb, mikor frontális ütközéskor mindkét kocsiba mindenki meghal???
"lehet TE pillanatnyilag jobban látsz, viszont a környezetedet elvakítod."
Ha nem tűnt volna fel nem a pár éves autók vakítanak el a GYÁRI led lámpáikkal! Több oka is van, az egyik, hogy ezeket az autókat meg csináltatják ,ha elromlik a fényszórója.
Az utólagosan bemókolt led/xenon szaroktól semmit nem látni, de a 10-20 éves autók xenon fényszóróit sem javítják legtöbb esetben. Egyszerű az oka ,azért mert sokba kerül..., de kell az embereknek csak pénzük nincs megcsináltatni!
Sőt, a hagyományos fényszórók mikor elvakítanak azok is a régi kocsikra jellemzőek, azért mert sóherek az emberek kifizetni 5000 ftot a beállításra...
Csak 1480 kg az autóm, és egyszerű szedán.
"Ha nem tűnt volna fel nem a pár éves autók vakítanak el a GYÁRI" De, pont hogy kib.szottul ezek vakítanak el a legjobban. Igen sok új suzuki is többek között. A régi fényszórók nem b.sszák ki a szemem. Soknak gyenge sárga fénye van hogy az is előrferdül, hogy a fele nem ég.
"Én inkább azt tapasztalom, hogy van néhány típus ami nagyon szar. Ezek közül szerintem kiemelkedik a Vitara, annak a tervezőjét visszaküldtem volna a francba, hogy majd következőleg talán kap típusbizonyítványt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!