Mik nem tetszenek a kb. mostani átlagos autók dizájnjában? Nem a méretükre gondolok.
Órmotlan fekete hűtőmaszkok.
Fényorgonás meg hasonló idétlenül villogó indexlámpák.
Kamu légbeömlők, kipufogók.
Ja, a nyomorgás nagyon praktikus dolog. A hátsó ülésen két gyerek fért el max normálisan, de már ekkor is megszűnt létezni a csomagtartód nagy része.
Örülök, hogy másoknak sem tetszenek dolgok, amik nekem sem. #1 rögtön be is dobott pár olyat, amire először gondoltam. Azok a (már bocsánat) rohadt (nagy) hűtőmaszkok nálam is az első helyen vannak, minősítő körülmény, ha még feketék is. Ezekre valószínűleg 50 éve sem volt mindig szükség, csak a hagyomány nagy úr a vásárlóknál is, és hiába kísérletezik egy gyár, ha nem veszik az autót, és kénytelen visszalépni a ráncfelvarrásnál.
De említhetném a hatalmas lámpákat (lámpabúrákat) is, amikre szintén semmi szükség, vagy az oldalakra álmodott íveket, vájatokat, ezeket sem szeretem. Nem tetszik még az Alfa 164-ről (?) lopott rejtett kilincs a hátsó ajtókon néhány autón. Végül a manapság divatos alul borítsunk mindent műanyaggal szokást említeném, lassan minden kocsi úgy néz ki, mint egy terepjáró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!