Hogy lehet, hogy egy tök átlagos fa képes legyőzni sokszáz lóerős AMG merciket is?
Látom valami rémálmod szülhette ezt a kérdést, mert érdemben nem lehet rá válaszolni.
Úgy gondolod a merci neki megy egy fának és ő húzza a rövidebbet?
Fa?! Azt hogy érted, hogy legyőzi? A fák általában nem túl hatékony közlekedési eszközök, meg nem is jellemő rájuk, hogy olyan nagyon jól gyorsulnának... vagy fogalmam sincs mire gondolsz. Milyen szempontból győzi le?
Tök más tárgy a kettő. Hogy lehet őket összehasonlítani? Olyan mintha azt kérdeznéd, hogy a krumpli hogyhogy legyőzi a gázkromatográfot?
Nem győzi le.
Ha az AMG merci becsapódik 180-nal egy fába, az valószínűleg döntetlen lesz.
"Hogy lehet, hogy egy tök átlagos fa képes legyőzni sokszáz lóerős AMG merciket is?"
A mercit a saját mozgási energiája győzte le. A fa csak passzívan tudomására hozta, hogy az mennyire nagy.
https://www.youtube.com/watch?v=XzugQBkUrZk
Ne feledjük, hogy az Entek is legyőzték vasudvart, így a mercinek esély sem volt....
Megnéztem a 6-os által linkelt cikket.
Gyönyörű fotók az emberi ostobaságról. Egyébként tegnap már láttam ezeket a képeket egy sportoldalon. A merciben valami sportoló ült, valami MMA ketrecharcos vagy efféle. Persze mentek a sajnálkozó-dicsőítő jelzések az ismerőseitől, de nekem már ott büdös volt, hogy valószínűleg a mercis sofőr nagyon állat módjára vezetett és csak magának köszönhette a bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!