Mik nem tetszenek a kb. mostani átlagos autók dizájnjában? Nem a méretükre gondolok.
30; azért ha beülsz egy jó állapotú W126 mercibe és egy mai új drága mercibe akkor elég komoly minőségbeli különbséget tapasztalsz....
A vezetési élményről ne is beszéljünk!
#30 én mondjuk nem ülnék bele semmilyen mercibe, de ha a régi autó az minőséget hoz az új az csak a minőség látszatát.
a régi autókban még volt vezetési élmény, a maiakban hermetikusan el vagy zárva, zéró kapcsolatod van az úttal, a környezettel, az autó mechanikus részeivel.
#33, nem a 32-es vagyok. Csak kérdezem, hogy milyen újabb autód van, amivel ezt tapasztalod? Mert az F Astránál maradva, volt K Astrám és szerintem minden tekintetben nagyságrendekkel jobb volt. "Vezetési élmény" tekintetében is, már ha ilyen autóknál lehet erről beszélni. Bár a K azért tudta szedni a pacskert 200Le és 300Nm-rel.
És most ne a full fapad céges lótifuti háromhengeres Dacia Sanderokat, meg Skoda Fabiákat vegyük ide! Nyilván ezek nem az élményről és a luxusról szólnak. Bár ergonómiában, szigetelésben szerintem így is jobbak.
Ha választani lehetne, hogy kaphatok ajándékba egy mai új minden jóval felszerelt középkategóriás autót, vagy egy 25 éves, de jó állapotú alap F Astrát, a többség szerintem veled ellentétesen választana. Én is.
#36 ja.. birtokolni, és névrevenni kell egy autót ahhoz hogy hitelesen elmondhassam, vagy elég ha jópárat vezettem már?
Szóval nem. nincs vezetési élmény a mai vackokban, lőrésnyi ablakok, minden zaj leszigetelve, minden visszajelzés az útról, környezetről leszigetelve.. ja, mindenbe belecsipog, ja és a nagyon újak bele is nyúlnak, na az végképp nagy vezetési élmény.. van egy 30 éves nyers 250 lovas gépem. nagyságrendekkel több vezetési élményt ad mint bármi modern vacak.
Az utolsó autó amit vezettem úgy hogy élményt tudott adni az egy 2005-ös Mustang GT volt kéziváltóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!