Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mióta van autótok, könnyebben...

Mióta van autótok, könnyebben jöttek a csajok?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 17:57
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Én is csak tényeket írtam, hogy kezeltesd magad mert veszélyes lehetsz a társadalomra. Pont.
2023. aug. 1. 23:39
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb szerelmem azért történt meg, mert véletlenül én leszálltam a villamosról, ő meg nem a megismerkedésünk éjszakáján. El lettünk szakítva egymástól, mielőtt bármi is történhetett volna. Másnap olyan nyomozómunkát folytatott utánam, hogy én is meglepődtem.

Ennek esélye sem lett volna, ha neki van autója.

A második legromantikusabb pillanatom pedig biciklivel volt. A megismerkedésünk estéjén együtt bicikliztünk a park felé, miközben egy gyönyörű épület alatt megálltunk, mellém parkolt és megcsókolt. Na ennek sem lett volna semmi esélye megtörténni, ha van autója.

A húszas éveimben az autó max arra volt jó, hogy ott lehetett dugni, amíg se nekem sem a pasimnak nem volt külön lakása. De egyik sem azzal fogott meg, hogy a birtokában van egy 4 kerekű jármű...

2023. aug. 1. 23:53
 43/45 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

"Szerintem meg aki rogton erre gondol h pszichopata meg bantalmazas az magabol indul ki es jo esellyel kb sosem volt novel."

Az, hogy szerinted mi van, meg mi a valóság totálisan két külön dolog ahogy látom. Az meg, hogy relatíve szerinted kevés a pszichopata, megint azt mutatja, fogalmad sincs a világról.

Iszonyatoson sok a pszichopata ember, általában a legtöbb még magasabb pozíciót is tölt be a szakmájában, mert totálisan hiányzik belőle az empátia ami mondjuk a szakmai szintű előre jutásukban mások átgázolásában gátolná őket, mindent hideg cselekszenek, emociáonálisan egy nullák.

Pont ezért nem jelent egy ember életének kioltása se semmit számukra, csak pillanatnyi kielégülést, nincs bűntudat, nincs igazán félelem se a lebukástól. Nyillván nem minden pszichopata lesz sorozatgyilkos ezt aláírom.

Ajánlom figyelmedbe az Amerikai Pszicho című filmet, ami tökéletesen bemutatja, a kifejezetten megnyerő stílusú emberek között is milyen beteg állatok vannak.

Sőt tulajdonképpen a pszichopaták ismérve pont az, hogy mindig tudja, hogy miként kell viselkedni, mivel lehet hízelegni manipulálni embereket.

A történelem során elég sok ember beigazolta, mit jelent pszichopatának lenni például csak a legdurvábbak közül kettő Gary Ridgway vagy Ted Bundy akik kifejezetten nőket öltek halomra.

2023. aug. 2. 17:53
 44/45 A kérdező kommentje:
En megkaptam a valaszaimat a szavazasbol a tobbi bolondsag nem erdekel.
2023. aug. 2. 21:33
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
a szavazas semmit nem er, nyilvan akinek egy dragabb kocsija van neki jobban jonnek mint annak akinek van egy 2 millios kocsija
2023. aug. 2. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!