1/23 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy az európai, de az sem túl szerencsés. Én keskenynek találom.
2/23 A kérdező kommentje:
Éppen ezért szavazok az amerikaira.
2022. nov. 2. 16:27
3/23 anonim válasza:
Tehát az a jó, ha balesetveszélyes, mert nem látszik?
4/23 anonim válasza:
Hát mindkettő nagyon gagyi.
Az irányjelzőnek borostyán sárgának kell lenni.
5/23 A kérdező kommentje:
Nyisd ki a szemed, akkor látni fogod.
2022. nov. 2. 16:48
7/23 anonim válasza:
Az európai jobb, mint rendszer, de ezen nevetségesen keskeny. Értem én, hogy a LED miatt dizájnosabbra lehet szabni őket, de azért egy ponton az illetékeseknek közbe kellene lépni, hogy hé báttya, a funkció kárára megy a dizájn.
Youtube-on Technology Connections csatornán van róla egy jó videó, ami bemutatja, hogy mekkora baromság az amerikai rendszer. https://www.youtube.com/watch?v=O1lZ9n2bxWA
8/23 anonim válasza:
6! Akkor is jobban látszik, amikor sötét van, és a helyzetjelző világít, és eleve piros?
9/23 A kérdező kommentje:
Én ezt nem értem, összefoglalnád, hogy mit mond a videóban, miért rossz az amerikai rendszer?
2022. nov. 2. 17:18
10/23 A kérdező kommentje:
Akkor látszik csak jobban igazán. A LED nagyon szépen tud villogni pirosan is, abszolút észrevehető. Amikor valaki fékez, nem veszed észre?
2022. nov. 2. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!