Miért ugrik vissza rögtön az irányjelző kar?
Figyelt kérdés
Bmw X1 2022
Köszönöm előre is a válaszokat! Ui.: Nem az én autómról van szó, tegnap vezettem először, tehát lehet én csinálok valamit rosszul.
2022. szept. 10. 22:26
1/11 anonim válasza:
Mert ellenkező irányba tekered a kormányt és automatikusan visszaugrik. Ez kb már minden autónál így van.
2/11 A kérdező kommentje:
De éppen ezaz, nem tekerem rögtön ellenkező irányba. Egyet kattan és már ugrik is vissza. Következőre jobban megfigyelem, mit rontok el.
2022. szept. 10. 22:39
3/11 A kérdező kommentje:
Lehet többet kattan így belegondolva, de az biztos, hogy már a kanyar kezdetekor visszaugrik.
2022. szept. 10. 22:40
4/11 anonim válasza:
A bmw-kben ilyen az indexkar.
Visszaugrik, de ettől függetlenül villog az index.
A kormány visszafelé tekerésekor vagy ha újból működteted a kapcsolót, akkor kapcsol ki.
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó :D Köszönöm szépen!
2022. szept. 10. 23:14
6/11 anonim válasza:
Mert bmw.
Hát a bmw ilyen , ezeken nem is szokott irányjelző lenni.
7/11 anonim válasza:
Már vagy 15-20 éve ilyen a BMW-ken az index kar. Lenyomod mintha indexelnél, kattan is és index bekapcsol viszont a kar vissza ugrik. Nekem is nehéz volt eleinte megszokni de szerethető.
8/11 anonim válasza:
Lehet hogy olyan mikrokapcsolós az indexkar, mint a H Astrákban. Ott sem marad lent a kar, ettől függetlenül indexel.
9/11 anonim válasza:
Jól mondják előttem, a kar visszaugrik ez gyárilag ilyen de az index attól működik. Például: [link]
10/11 A kérdező kommentje:
Még nem vezettem ilyen autót, de így már kifejezetten tetszik. Ez a video is nagyon szuper, köszi mindenkinek!
2022. szept. 11. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!