Skoda fabia I sedan 1.4 mpi motoros kocsim és nincs index kattogás és ha égve marad a lámpa azt sem jelzi vissza ha kinyitom az ajtót. Mi lehet a gond, mit kell cserélni és hogyan?
Üdv mindenki!
Egy hete vettem az autót és ez nagyon zavaró hogy ezek a dolgok nem mennek. Valaki tudna segíteni ebbe a dologban? Lenne még egy olyan kérdésem hogy a központi zárat ha lezárom kívülről kulccsal akkor néha lezárja az összes ajtót, néha nem és van hogy csak a vezető ülés felölit nyissa ki. Erre is kaphatnék egy értelmes magyarázatot hogy miért lehet?
az indexre mind két oldalt kössél rá valamit párhuzamosan ami csipog ha 12v-ot kap
a lámpás visszajelzés dolog nekem is így volt csak másik kocsival, van egy kapcsoló amit az ajtó megnyom ha becsukod, én azt cseréltem és jó lett
Sajnos a hangszóró a műszeregységben van, úgyhogy azt ki kell venni és csak utána lehet hangszórót cserélni. Pl. itt tudsz venni, de valószínűleg olcsóbb megoldást is lehet találni: [link]
Lehet, hogy a legjobb, ha elviszed egy jó autovillamossági szerelőhöz, ő valószínűleg pikk-pakk megoldja, és még a központi zárral kapcsolatban is tud megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!