Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mióta van autótok, könnyebben...

Mióta van autótok, könnyebben jöttek a csajok?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 17:57
A kérdező szavazást indított:
Igen, sokkal könnyebben jöttek, össze sem lehet hasonlítani
Nem érzek változást, ugyanannyi
Kicsit könnyebben jönnek, de nincs lényegi különbség
2-3-4 csajt van hogy simán elviszek ide-oda, ég és föld
17 szavazat
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
A kérdés azoknak szól, akik kocsi/jogsi előtt busszal vagy vonattal mentek oda randizni a csajokhoz, vagy egy szórakozóhelyre, eseményre. (Nem Budapestieknek szól) Hogy nekik mennyit változott az ismerkedés könnyebbsége mióta kocsival tudjátok vinni a nőket, vagy kocsival mész oda elé. Gondolom lényegesen. Szavazgassatok és kiderítjük.
2023. júl. 31. 17:58
 2/45 anonim ***** válasza:
100%
A mai tyúkok természetesen többre nézik azt, akinek van autója. Ez nem kérdés.
2023. júl. 31. 17:59
 3/45 anonim ***** válasza:
86%
Előtte sem, utána sem igazán jártam randizni. Egyszer felszedett egy csaj az éjszakában és autókáztunk egyet, játszottunk egy kicsit éjjel, aztán elköszöntünk egymástól.
2023. júl. 31. 18:01
 4/45 anonim ***** válasza:
100%

Én okosba nyomtam.

Volt kocsim összejöttem a párommal, de 1 hete eladtam a kocsit és a nő is meg van még. Hoppá

2023. júl. 31. 18:03
 5/45 anonim ***** válasza:
100%
...MÉG hoppá!! :D
2023. júl. 31. 18:06
 6/45 A kérdező kommentje:
Gondolom oda kellett volna tennem egy ötödik válaszlehetőséget, hogy "nem csajozok, otthon ülök és gyakorizok egész nap" mivel aki csajozik a kocsijával az gondolom egy ilyen szép délutánon is épp kint van valamerre. (nem rosszból és akinek nem inge ne vegye magára)
2023. júl. 31. 18:08
 7/45 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Én tudatosan kerülöm az arányásó nőket!

Volt olyan, hogy randi előtt leraktam az autóm valahol és gyalog mentem oda a randi helyszínére, hogy ez ne legyen befolyásoló tényező.

Társkereső appokon és közösségi médiában sem reklámozom az autóm.

Én úgy gondolom legyek érdekes egy nőnek mint férfi, az max plusz, ha esetleg van egy kicsit jobb autóm.

2023. júl. 31. 18:12
 8/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az a kérdés, hogy olyan nő kell, aki az autód miatt van veled? Mert az a nő ott fog hagyni, ha más drágább autóval jön.
2023. júl. 31. 18:16
 9/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom, hogy akinek nem jössz be alapból annál tök mindegy, hogy van autód.

Hiába vittem el randi után a csajt kocsival, volt hogy simán lekoptatott.

2023. júl. 31. 18:22
 10/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen. Nyilván ezt nem úgy kell elképzelni, hogy nedves lesz a bugyijuk a szaros kis Focusomtól, de elég sok lehetőséget, helyzetet teremtett az, hogy volt kocsim.

Volt, hogy megismertem egy nőt, sokat beszélgettünk, és megbeszéltük, hogy lemegyek hozzá. Na hát ezt kocsi nélkül nem tudtam volna megtenni.

Emlékszem egyik lakótársam régen szinte kínlódott, mert mondta neki egy nő, hogy menjen le hozzá vidékre. Ő meg nézegette, hogy hát se vonat, se semmi nem nagyon megy, az is több óra lenne. Kocsival 1 óra alatt ott lett volna és nyert volna egy kefélést.

2023. júl. 31. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!