Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mióta van autótok, könnyebben...

Mióta van autótok, könnyebben jöttek a csajok?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 17:57
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak könnyebb volt udvarolni.
2023. júl. 31. 18:30
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Azt is hozzátenném, hogy nekem az alap önbizalmamon sokat dob az autó és a vezetés. Ott magabiztos vagyok, tudom mit csinálok, ezt látják is rajtam. Sokkal magabiztosabban el tudok beszélgetni az esetleges utasaimmal.

Nyilván ettől függetlenül pusztán az autó semmit nem számít, lehetőségeket ad. De ahogy írják, ha nem jössz be a csajnak akkor az autóddal együtt sem fogsz.

Inkább a már meglévő kapcsolatok fenntartásában tud segíteni. Nekem több vidéki csajom volt, mindig nehéz volt az, hogy tömegközlekedéshez voltam kötve, hétvégente tudtunk csak találkozni, nem lehetett semmi spontán program.

Egyik haveromnak a feleségével úgy indult az élet, hogy hétvégente járt le hozzá kocsival vidékre. Minden hétvégén vezetett 2x2,5 órát. Busszal ez 2x4,5 óra lett volna, tuti nem élte volna túl a kapcsolatuk.

2023. júl. 31. 18:36
 13/45 A kérdező kommentje:

10/-ezekről beszélek, meg eleve az, hogy mondok egy példát találkoznék Budapesten normál esetben egy nővel mondjuk a Hősök terénél.

Mi van ha azt mondom neki, hogy gyere, (ha szimpatikusnak találsz így ránézésre) van itt a közelben egy kis tó 20 percre Budapesttől (vagy a dunapart) gyere le sétáljunk egy kicsit. Ha végig kényelmesen érzi magát mellettem akár egy holdfényben szeretkezés is lehet belőle, tökéletes első randi! Mint az amcsi filmekben.

Ezzel szemben ha a ligetbe viszem sétálni talán látunk 1-2 kutyaszart meg csövest és ihatunk 2000 forintos kávét valamelyik kioszkban.

2023. júl. 31. 18:54
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

#5 ...MÉG hoppá!! :D

Jogos-jogos mondjuk ciki lenne, mert az ő autójàval járunk dolgozni ergo ha szétmennénk nem tudnék bejárni a melóhelyre. 🤣🤣 (mondjuk tiszta haszon)

2023. júl. 31. 19:02
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

#13 Jó azért ez a holdfényben kefélés erősen túl van idealizálva. Nem mellesleg a Liget pont nem egy rossz hely első randira, hiszen tudtok sétálni, beülni, beszélgetni.

Eleve nem arról szól a dolog, hogy most első percben lenyűgözöd a nőt, aztán megy a numera, hanem alapvetően érdeklődtök egymás iránt, szerveztek programokat, van közös érdeklődésetek.

2023. júl. 31. 19:12
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha értelmes nőt akarsz magadnak azzal kétlem, hogy az első randim össze fogsz tudni feküdni. (De még a 3.-4.-en se) ha pedig másom a szándékaid arra vannak erre szakosodott mádámok.

2023. júl. 31. 19:16
 17/45 A kérdező kommentje:

15, oké, de mint leírtam a ligetben több esély van arra, hogy valami hajléktalant látsz, meg hiába zöld nálam mindig is ez jut eszembe. Ha meg mondjuk kiviszem egy kis tóhoz, kirándulóhelyhez a lányt máris egy semleges környezetbe kerülünk ahol senki sem zavar meg. Nyilván itt lehet feltételezni azt, hogy "na biztos azér viszed oda mer" de egyébként meg józan felfogással egy csók sokkal könnyebben fordul át hevesebb érzelmekbe mondjuk egy padon egy szép kirándulóhelyen, mint mondjuk a ligetben. Ennyi, barátnőknek is van mit mesélni.

15, nem tudom milyen csajokkal ismerkedtél eddig, nálam majdnem az összesnél volt első alkalommal csók, második alkalommal szex. Ahol nem volt csók ott utána más sem volt.

2023. júl. 31. 19:19
 18/45 A kérdező kommentje:

[link]

Képzelj el egy ilyen helyet mondjuk. Leparkoltok nem olyan messze. Budapesttől akár 20 percnyire van néhány ilyen hely amúgy.

Teljesen más, mint egy séta a ligetben és BKV-val hazamenni.

2023. júl. 31. 19:22
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem továbbra is az jön le, hogy a kérdező simán csak idealizálja a csajozást, hogy majd ő kiviszi a "partra" a csajt aztán már dobja is le a bugyit. Valójában meg tök mindegy, ha bejössz neki akkor ki tudod vinni máskor is, ha meg nem akkor nem fog veled kimenni.

eleve a csajok nem feltétlenül szeretik ezeket az ál-romantikus helyeket ahol a férfi igyekszik szigorúan kettesben maradni és elszeparálni a csajt.

A barátnőknek akkor is van mit mesélni, ha csak a ligetben vagytok, ellenben ha nem akar többet akkor elképzelheted te életed legromantikusabb kefélését az a csajnak csak egy kellemetlen szituáció lesz amiből menekülni fog.

2023. júl. 31. 19:56
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Eleve szerintem a nők többsége nem arra kíváncsi, hogy mennyire vagy antiszociális. Adott esetben sokkal jobban megfogja őket, ha te társaságban, vagy nem ideális körülmények között is tudsz érvényesülni és "dominálni".
2023. júl. 31. 20:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!