Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mióta van autótok, könnyebben...

Mióta van autótok, könnyebben jöttek a csajok?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 17:57
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

30/ most jöttem rá, hogy trollkodsz.

De nem baj. A hozzászólásodra válaszolva. Nem csak a férfiakkal, a nőkkel is komoly bajok vannak mostanában.

Szóval amíg egy férfinél nem nézi el senki, ha pszichopata, bunkó, vagy veszélyes a viselkedése a nőknek ezt simán elnézik csak mert mondjuk idézőjelben "jól néznek ki" de lehet, hogy ott a csajjal nagyobb bajok voltak fejben és lehet én is kiraktam volna.

2023. aug. 1. 11:36
 32/45 anonim ***** válasza:
95%

#31 Nincs abban trollkodás, hogy leírtam a tényeket.

Ami a hozzád hasonló antiszociálisak számára álom kefélés (akarom mondani randi) az egy nő szemszögéből veszélyes rémálom lehet.

Pont azért mert soha nem tudhatja, mikor kattansz be és mikor rakod ki a kocsidból mert szerinted ő egy pszichopata bunkó, csak azért mert nem akar veled holdfényben kefélni.

A kijelentésed, hogy kiraknál egy nőt akit te magad rángatsz el a semmi közepére, valahol tökéletes példája, hogy miért maradnak inkább a valójában biztonságos közösségi helyeken.

2023. aug. 1. 12:12
 33/45 anonim ***** válasza:
34%
attol fugg milyen kocsid van, egy 2 millios suzuki senkit nem erdekel
2023. aug. 1. 14:00
 34/45 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Autista törpe legkevésbé sem troll, olyan válaszokat írt amiket én magam is írnék, csak most lemaradtam a topic pörgéséről.

A nőket sokkal több atrocitás éri és jóval kiszolgáltatottabbak erőszak terén, nyilván óvatosabbak ilyen téren ami értehető is amilyen világ van.

Már a 80-90-es évekban halomra őltek jóképű férfiak nőket ilyen autóval felszedős, kimegyünk az erdő szélére témakörrel, manapság valószínűleg durvább is a helyzet.

Egy értelmes férfi, nőt nem viszi kietlen helyre ismerkedős időszakba.

Az a jó egy randin, ha mindkét félnek van egy olyan biztos közege, ahol relatíve jól érzi magát, tehát egy kávézó vagy valami totál semleges hely, nem az én vagy az ő lakása stb... pláne nem a kristály tó, vagy elm utca...

2023. aug. 1. 16:05
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Miután lett normális munkám + bérelt lakhelyem és a számlák mellett tudtam félrerakni egy hobbiautóra, lett egy BMW Z3-am nagyon szép gyári állapotban. Voltak lányok akik megnézték, igen, kaptam kommenteket is rá. Ettől függetlenül egyik sem akart azonnal az ölembe ülni, és felteszem akkor sem tették volna ha egy Ferrariban ülök - vagy amelyik igen, az normális embert nem érdekel.
2023. aug. 1. 18:16
 36/45 A kérdező kommentje:
Szerintem meg aki rogton erre gondol h pszichopata meg bantalmazas az magabol indul ki es jo esellyel kb sosem volt novel. Szerintem. Ez 1 millio lakosbol egy ilyen orult van. Elobb huzol lotto otost mint h kifogj egy ilyet..
2023. aug. 1. 22:09
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

#36 Viselkedhetsz úgy, mint egy óvodás ettől még a tény az tény marad.

Egy csajnak nem az lesz álmai randija, hogy egy antiszociális kanos gyerek elviszi a világvégére kefélni.

Eleve te élezed ki a helyzetet a pszichopatákra (mindenki magából indul ki ugye) én meg csak simán a hozzád hasonló éretlen, hisztis kisfiúkról beszélek, akik kirakják a csajt a kocsiból mert az nem megy bele a dedós játékaikba.

2023. aug. 1. 23:03
 38/45 A kérdező kommentje:
Közöd nincs sem a nőkhöz, sem az élethez és nem is lesz, és a leírásod alapján amikre asszociálsz, (sima 4D szöveges roscharch teszt) simán lappang benned egy olyan ember aki veszélyes a társadalomra. Szóval légyszíves halld meg amit mondok és rakd helyre vagy kezeltesd magad mert többünk közül az aki a legnagyobb valószínűséggel bántana egy nőt, az te vagy.
2023. aug. 1. 23:22
 39/45 A kérdező kommentje:
Az meg nagyon nem normális, hogy este fél 12-kor írok és 4 percen belül azonnal válaszolsz. Van neked életed? De lehet, hogy tényleg zárt intézményben élsz és kaptál valami netet. Nem akarlak megsérteni csak takarodj már innen. Köszönöm. Boldogíts mást. Az utcán a csöveseket legalább el lehet hajtani. Az interneten az ilyen őrülteket viszont sokszor nem.
2023. aug. 1. 23:29
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy a személyeskedésen túl érdemben nem lehet veled vitatkozni, de hát mit is várhat az ember egy hisztis kisfiútól aki a nőkkel szembeni sikertelenségét az autó hiányához köti.

Sértegess nyugodtan, én csak a tényeket írtam, téged minősít, hogy nem vagy képes felfogni őket.

2023. aug. 1. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!