Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mióta van autótok, könnyebben...

Mióta van autótok, könnyebben jöttek a csajok?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 17:57
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
77%
Nő vagyok, de hiába van Mercedesem, nem jönnek a csajok :((((((
2023. júl. 31. 20:18
 22/45 A kérdező kommentje:
19 de most te komolyan nem érted mekkora elképesztő különbség van aközött, hogy a csöves buszmegállóban a koszos tömött buszra felszállsz egy nővel majd 6 átszállással eljuttok valahova és aközött, hogy beülteted egy tiszta kényelmes kocsiba és elviszed valahová?
2023. júl. 31. 20:33
 23/45 A kérdező kommentje:
Mert szerintem előbb menekül a BKV buszos helyzetből mint egy kényelmes kocsiból...
2023. júl. 31. 20:34
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
#22 Értem én, hogy előny, de erősen túlidealizálod a helyzetet. Ha tudsz csajozni akkor kocsi nélkül is tudsz. Ha meg nem akkor kocsival sem leszel előrébb.
2023. júl. 31. 20:41
 25/45 anonim ***** válasza:
86%

Az a helyzet hogy egy 10 éve kb még ért valamit egy akármilyen autó is csajozásnál, ma már mindenkinek van, nem nagy dolog, a csajoknak is, így nem sokat ér hacsak nem valami ritka esetleg menő újszerű autó.

Vidéken meg ha kimegyünk a Budapesti agglomerációból elég tré a tömeg közlekedés autó nélkül a perifériára kerülsz.

Szóval igen érhetnek hátrányok kocsi nélkül.

2023. júl. 31. 21:46
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a bkv kontra kocsi dolgot azért gondoljuk át egy picit.

Beülteted a csajt egy tiszta, kényelmes autóba. Te ugye vezetsz. Nem a csajt nézed, mert merem remélni hogy a forgalommal vagy elfoglalva. Nem fogod meg a kezét, mert kormányzol meg a váltót, indexet stb-t kezeled. Max beszélgetsz vele. Hurrá. Elviszed egy nyugis, nevezzük romantikusnak, helyre ahol kettesben lehettek. Ebből valószínűleg ő is levágja hogy ki akarod szedni a bugyijából. Szó se róla van az a réteg, aki a kocsid szemrevételezése után ebbe belemegy, de biztos, hogy ilyen csajt akarsz? Te dolgod mondjuk.

Bkv. Mivel a buszmegállóban vagytok így valószínűleg a csajnak sincs kocsija. Ergó tömegközlekedéshez van szokva. Akkor miért zavarná egy tömött busz, amit feltételezhetően minden nap használ? Egy tömött buszon amúgy sem feltűnő ha közelebb vagy hozzá, megfoghatod a kezét, átkarolhatod, stb. Oda tudsz rá figyelni, szemkontaktus stb. Te meg ebből láthatod hogy te érdekled, azért van ott, nem a hülye kocsid miatt.

2023. júl. 31. 22:07
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Akik csajok a kocsit nézik azok utána azt fogják hogy mennyi van a pénztárcádban.
2023. aug. 1. 00:45
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

#26 Villamoson láttam olyat, hogy srác ott volt a haverjaival, leült velük szembe egy csaj. A srác meg elkezdett ott ismerkedni simán mindenki előtt, hatalmas magabiztossággal, szinte poénra vette.

2 megálló alatt megkapta a csaj telefonszámát.

És nem azon agyalt, hogy egy koszos villamoson van, meg hogy mit gondolnak mások, meg "jajj meglátják, hogy csajozok". Na ez olyan volt mint a filmekben.

Nyilván ezt nem minden férfi tudja megtenni.

2023. aug. 1. 09:23
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Illetve eleve szerintem nem szimpatikus dolog ez a "kétezer egy kávé" hozzáállás, meg a menjünk el sétálni mert csóró vagyok ahhoz, hogy meghívjalak egy kávéra egy randin.
2023. aug. 1. 09:24
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nő ismerősöm pont egy ilyenbe futott bele, mint a kérdező.

A srácon látszott, hogy nem mozog jól közösségben, és kitalálta, hogy menjenek ki egy romantikus helyre, ahol csak kettesben lehetnek, mert csak 20 perc kocsival Budapest mellett.

Amit a srác valószínűleg úgy élt meg, hogy "most elviszem élete legjobb randijára aztán majd meséli a barátnőinek, hogy a csillagos ég alatt keféltünk" azt ismerősöm gyakorlatilag elrablásként élte meg.

Többször jelezte a srácnak, hogy igazából őt ez a fajta első randi nem igazán izgatja, és kérte, hogy menjenek inkább máshova, de a srác csak erőszakoskodott, hogy mennyire jó lesz.

A vége az lett, hogy a srác berágott és kirakta ismerősömet a város másik felén. Azt sem tudta hol van, 3 órájába telt éjszaka hazajutnia.

Szóval jótanács minden nőnek, első randinak maradjon csak a Liget ahonnan bármi van le lehet lépni, vagy lehet segítséget kérni ha az antiszociális randipartner már nagyon kanos.

2023. aug. 1. 09:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!