2,1 millió félretett pénzből bemerjem vállalni ez a kis V10 szörnyeteget?
Azt írja váltó motor légrugó hibátlan ezenek kivül úgysincsenek nagy költségek max apróságok amit idővel majd ahogy kapom melóból pénzt megcsinálok rajta nem?
kicsit villantani akarnék már a haveroknak meg a csajoknak , ezzel ha odalépek neki akkor szerintem lehet és viszonylag olcsón hozzájutok, tudom hogy sokat fogyaszt de ha csak úgy megyek valahova amikor nem haveroknak vagy csajoknak mutatom akkor óvatosan nyomom neki hogy ne fogyasszon annyit
Jaj ne mondjátok már, csak irigyek vagyunk. :D
Egy okból egészen biztosan irigy vagyok: irigylem a kérdező kitartását. Ha az én életem ennyire üres és szar lenne, hogy kínomban már egy fostaliga autótól várom a megoldást... hát szerintem én már tuti feladtam volna az életet. De ő még mindig tolja, még mindig remél, rendületlenül próbálkozik, hogy szerezzen egy barátot, meg talán egyszer egy nőt is, akinek nem kell fizetnie, hogy vele legyen. Sikertelenül, de erről jobb, ha nem tud, ne vegyük el a lendületét.
Én őszintén irigylem a kitartását.
Gyenge trollkérdés, valamikor 2010-ben még az ilyeneken jót nevettünk.
Amúgy egy ilyen autó már youngtimer gyűjtői darab, erre jó, néha hétvégén elővenni, és kész. Sokat fog érni, és sokan már eltettek maguknak, mert kuriózum a V10 TDI motor, és maga a Phaeton is.
53 mert neked milyen kocsid van ha ez neked gyenge?
hát hiszed vagy nem de rengeteg irigy van és itt sokan még lehet te is az vagy csak titkolod magad előtt elfojtod aztán közben te is vágynál ilyen autóra nem mindig a suzukiba meg daciaba meg mittom én mibbe szálnál be reggelente hanem iegy ilyen erős gépbe
#57 Én ha autóba ülök, nem azért ülök bele, hogy a rozsda szétszakadjon alattam és árokba boruljak, vagy hogy 100 kilométerenként trélerezni kelljen. :)
Azt nem érted még mindig, hogy nem azzal van a baj, hogy Phaeton és V10. Nekem is van ismerősöm ilyen autóval és abszolút kétségtelen, hogy amikor jó, akkor nagybetűs JÓ. Csak te azt nem érted, hogy ez az autó nem 2 millió forint. Ez alsó hangon 10 millió. Ha te 2 millióért veszel egy ilyet és "majd rendbe rakod", akkor is 10 millió. Neked nincs annyid. Neked ehhez sok-sok-sok év kellene. És még ha össze is rakod sok-sok-sok év után nagyon faszára 10 millióért, akkor sem vagy a végén, mert ezek köztudottan problémás autók. Éveken át locsolod bele a pénzt és amikor azt hiszed készen vagy, akkor jönnek más problémák. Ráadásul mire a végére érsz, addigra újra tönkremegy az is, amit legelőször megcsináltál rajta.
Egy szó mint száz, nem az autót szóljuk le, hanem téged és a 20 IQ-s, gyerekes álomvilágodat. Az a nevetséges, te vagy a nevetséges, nem az autó.
milyen rozsdáról meg trailezeséről beszélz te ? ez nem rozsdásoik még , nem swift ez
meg milyen 10 millió forintrol? te se értesz az autóhoz csak beszélsz a swiftből kifelé hát 10 millióból az egész kocsit kicserélem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!