2,1 millió félretett pénzből bemerjem vállalni ez a kis V10 szörnyeteget?
Azt írja váltó motor légrugó hibátlan ezenek kivül úgysincsenek nagy költségek max apróságok amit idővel majd ahogy kapom melóból pénzt megcsinálok rajta nem?
kicsit villantani akarnék már a haveroknak meg a csajoknak , ezzel ha odalépek neki akkor szerintem lehet és viszonylag olcsón hozzájutok, tudom hogy sokat fogyaszt de ha csak úgy megyek valahova amikor nem haveroknak vagy csajoknak mutatom akkor óvatosan nyomom neki hogy ne fogyasszon annyit
> se pénzük
Én csak azt nem értem, hogy másokat csórónak hívsz, de itt kizárólag te vagy az, aki annyira csóró, hogy a reális ár ötödéért akar autót venni. 2 millióval vagdalózol, pedig egy jó állapotú 10-12 éves Suzuki kerül annyiba. Szó szerint Suzukira való pénzed van. A föld alól akarsz előhúzni a kínálat leges-leges-legaljából autót, ellenben én/mi a kínálat tetején nézegetünk. Na akkor ki a csóró?
> se igéynük
Ebben igazad van. Igénytelen vagyok, mert én nem igénylem a bontószökevény, műszaki vizsgára alkalmatlan autókat, amiket trélereznem kell.
> a sebességre
Először is, mégis mit akarsz kezdeni a sebességgel? Kicsi vagy te ahhoz. Másrészt pedig ez az autó, a bizonyára haldokló motorjával, minden, csak nem gyors. A vezérlőegység már sikít és az összes létező vészüzemmódot bekapcsolta, várható végsebesség 40km/h.
> a kényelemre
A kényelmi funkciók már 10 évvel ezelőtt tönkrementek.
> a megjelenésre
Mi? Úgy néz ki, mint egy retkes Passat, csak hosszabb. A Passat mióta a megjelenés csúcsa? Minden retkes cigány alatt van egy. :D
irigykedjél jóvan látom azért mert neked suzukid van még valaki mást akarhat nem?
milyen vizsgára alkalmatlanról beszélsz meg sebesség nélküliségről el vagy te tévedve annyit mondok mert látom nem tudsz semmit csak irigykedsz azt beszélsz
milyen 10 éve tönkrementek? a tiedbe lehet mert nem is volt a suzukidba ilyen
és a te vacak suzukid hogy néz ki te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!