Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2,1 millió félretett pénzből...

2,1 millió félretett pénzből bemerjem vállalni ez a kis V10 szörnyeteget?

Figyelt kérdés

[link]

Azt írja váltó motor légrugó hibátlan ezenek kivül úgysincsenek nagy költségek max apróságok amit idővel majd ahogy kapom melóból pénzt megcsinálok rajta nem?

kicsit villantani akarnék már a haveroknak meg a csajoknak , ezzel ha odalépek neki akkor szerintem lehet és viszonylag olcsón hozzájutok, tudom hogy sokat fogyaszt de ha csak úgy megyek valahova amikor nem haveroknak vagy csajoknak mutatom akkor óvatosan nyomom neki hogy ne fogyasszon annyit

2023. júl. 15. 18:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/114 A kérdező kommentje:
majd kiderül ez 1-1 eddig mert az eladó szerint van itt meg szerintettek nincs rajta majd kiderül mi az igazság műszaki nélkül nem fogom megvenni az biztos azért hülye nem vagyok az meg hány tulaj volt mondtam semmit nem jelent ilyen jó autónál sokan akarják sokan vágynak rá nem egy suzuki ez
2023. júl. 15. 19:20
 32/114 anonim ***** válasza:
100%

Vallald be ha akarod. Neked mas a prioritasod mint nekem.

Biztos azert all 1 eve az auto mert olyan jo allapotnak orvend...

Nezd meg ki arulja. A hatterbol itelve egy teljesen atlag haz udvaran all, szoval egy embert mar megszopatott aki villantani akart vele aztan rajott hogy zsebbenyulos mulatsag ez, igy keres egy uj gazdat a kocsijanak.

2023. júl. 15. 19:34
 33/114 anonim ***** válasza:
100%
Jaj először azt hittem, hogy az e60 m5 v10re gondolsz, de akkor így rendben vagyunk.
2023. júl. 15. 19:39
 34/114 anonim ***** válasza:
91%
suzuki jobb
2023. júl. 15. 19:39
 35/114 A kérdező kommentje:

ő nem merte bevállalni mert ilyen tipusu mint aki itt buszozni szeret inkább de az is lehet vett egy jobb gépet ez meg hobbiautó volt aztán most akarja eladni ezt nem lehet tudni , valamit valamiért ez ilyen az ilyen gépekért fizetni kell én is fogok ahogy jön fizetésem költöm rá egyből amit kér aztán pár év rendbe lesz akkor meg leesik álla mindenkinek

e60 is jó lenne de drága

milyen jobb suzuki? még az új suzuki se tudja mint ez régebbiként semmibe főleg nem teljesitménybe 5 suzukit megeszek ezzel regelire

2023. júl. 15. 19:43
 36/114 anonim válasza:
100%

Nekem Daciam van, az jobb

dacia duster

2023. júl. 15. 19:43
 37/114 anonim ***** válasza:
100%
Persze, piac legeslegaljáról vásárolni ilyen kaliberű autót tuti üzlet mindig...
2023. júl. 15. 19:54
 38/114 A kérdező kommentje:

vannak igénytelenek dacia hát mit mondjak erre ingyen se kéne

lehet goyrsan kell neki pénz azért árulja olcsón amúgy se ár a lényeg valaki sokat kér érte az is ugyanilyen ez olyan majd kiderül irja jó a váltó motor légrugó az a lényeg

2023. júl. 15. 19:57
 39/114 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vegyél egy motort, egy váltót meg légrugót, aztán szereld bele a puntódba. XD
2023. júl. 15. 20:06
 40/114 A kérdező kommentje:

és ez?

[link]

itt több pénzem maradna javitásra ha kell azt irja eladó hogy kis olaj csöpegés van de nem hengerfejes meg klimavezérlőt kell cserélni de az nem érdekel ha nem klimázok amig gyüjtök rá meg kopott ülés de kit érdekel az majd később cserélem , lehet ez jobb lenne nem ? ez is több mint 300 lóerő ennél műszaki érvényes irja ugyanúgy nézzetek rá létszives , ez már tetszik is jobban még audi is nem volsvagen

2023. júl. 15. 20:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!