2,1 millió félretett pénzből bemerjem vállalni ez a kis V10 szörnyeteget?
Figyelt kérdés
Azt írja váltó motor légrugó hibátlan ezenek kivül úgysincsenek nagy költségek max apróságok amit idővel majd ahogy kapom melóból pénzt megcsinálok rajta nem?
kicsit villantani akarnék már a haveroknak meg a csajoknak , ezzel ha odalépek neki akkor szerintem lehet és viszonylag olcsón hozzájutok, tudom hogy sokat fogyaszt de ha csak úgy megyek valahova amikor nem haveroknak vagy csajoknak mutatom akkor óvatosan nyomom neki hogy ne fogyasszon annyit
2023. júl. 15. 18:11
111/114 anonim válasza:
Hát mivel te nyilván jobban tudod, hogy milyen autóm van, ezért biztos ami biztos leellenőriztem, de akárhogy is nézem, W-vel kezdődik az alvázszámom. :) Ne aggódj, a te J-s alvázszámod is remek, majd hozzászoksz. :)
112/114 A kérdező kommentje:
na ird be akkor milyen csak fotót is csatolj nehogy hazudj
2023. júl. 21. 16:56
113/114 anonim válasza:
Megint egész nyáron etetve lesz?
114/114 anonim válasza:
igen, pizzaval, utanna meg mehet a gymbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!