Azt írja váltó motor légrugó hibátlan ezenek kivül úgysincsenek nagy költségek max apróságok amit idővel majd ahogy kapom melóból pénzt megcsinálok rajta nem?
kicsit villantani akarnék már a haveroknak meg a csajoknak , ezzel ha odalépek neki akkor szerintem lehet és viszonylag olcsón hozzájutok, tudom hogy sokat fogyaszt de ha csak úgy megyek valahova amikor nem haveroknak vagy csajoknak mutatom akkor óvatosan nyomom neki hogy ne fogyasszon annyit
meg is fogom ha nem találok jobbat de most még az audival szemezgetek az olcsóbb és csak audi nem volsvagen
2023. júl. 17. 16:00
62/114 anonim válasza:
#57 neked 313paci erős egy 5ezres motorból? Akadnak bajok úgy érzem, 13 éve ezt kipréselték 3000 ccm-ből is már
2023. júl. 17. 16:25
63/114 A kérdező kommentje:
neked meg erős a suztukidba meg daciadba a 80 lóerő a ezres mnotorodban? azért mert van ferrari meg ilyenek az kit érdekel a te 80 erős vackod meg az én 300 erősem szerint ki nyer? ki az erősebb aztán péládlózhatszt itt bugattival meg mindennel kit érdekel? az én 20 éves gépem erősebb mint a te vackod ujonan
2023. júl. 17. 16:32
64/114 anonim válasza:
#63 "a te 80 erős vackod meg az én 300 erősem szerint ki nyer"
A 80 lóerős vacak, mert az nem áll meg az út szélén. :)))) Az értelmi szinteden látszik amúgy, hogy szüleid nem törődtek veled, mert ha igen, akkor egyrészt nem lennél ilyen kretén, másrészt olvastak volna neked mesét és akkor ismernéd a teknős és a nyúl történetét.
Persze erről már nem te tehetsz, hogy így el lettél b*szva. Ez a szüleid lelkén szárad...
2023. júl. 17. 16:43
65/114 A kérdező kommentje:
teknős meg nyúl hát igen ismerem csak ez nem ugyanaz meg szerinted majd minden kilométeren lerobban a gép? elég érdekes lenne ha a prméium mindenhol megállna a te vackod meg nem azért veszi biztos a gazdag mert lerobban hagyjad már magad az hogy most 10 ezer km-n egyszer lehet megáll az benne van suzukiba is azt mit kezdesz vele? ez bármilyen autónál benne van csak nem mindegy közben az élmény meg mikor szégyeled magad abba a vacakba mikor oldalra nézel és látod a komoly gépet aminél tudod hogy labdába se rugsz úgy elhúz melletted inkább sdirekt még lassaban indulsz el ne legyen gond látja a nő is kilő a gép melletted te meg ülsz izzadva
2023. júl. 17. 16:48
66/114 anonim válasza:
#62 Jómagam is német prémiummal járok, semilyen 80 lovas szarom nincs és nem is volt soha. Az a különbség közted és köztem tudod, hogy még neked fogalmad nincs az egészről és csak vágyakozol rá, én tudom milyen a prémiumozás, nos aki ilyen hulladék V10 TDI-t akar venni mondhatni már gombokért, azt megnézem honnan a jó édes k…… költ rá még 4 misit, vagy ha rátud miért nem vesz simán csak egy jobb kocsit.
2023. júl. 17. 16:59
67/114 A kérdező kommentje:
persze eddig japán autot dicsérted meg hogy ez láll meg a suzuki de jó meg ez vontató most meg már német prméiumod van jó vicc.....
2023. júl. 17. 17:09
68/114 anonim válasza:
#67 Hát azokat nem én írtam képzeld el😂🤔
2023. júl. 17. 17:11
69/114 anonim válasza:
Istenem, aki nem tapsol a nyilvánvaló hülyeséghez az csak suzukis vagy dácsiás lehet. of course... XD Vedd már meg végre, aztán várunk egy év múlva egy tételes elszámolással, ha mersz
2023. júl. 18. 07:19
70/114 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy így bevállalja úgy bevállalja, de valójában nem. Nem meri megvenni. Megszerette a Fiat Puntóját, vagdalkozik jobbra-balra, de fél eladni és elkölteni a pénzét másra. Amíg nem költi el, addig bármelyiket megvehetné, addig kicsit úgy érzi, az összes az övé, egyszerre a Phaeton meg az Audi is. De igazából, lelke mélyén egy Fiat Puntós srác egy suzukis családból, és az is marad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!