2,1 millió félretett pénzből bemerjem vállalni ez a kis V10 szörnyeteget?
Azt írja váltó motor légrugó hibátlan ezenek kivül úgysincsenek nagy költségek max apróságok amit idővel majd ahogy kapom melóból pénzt megcsinálok rajta nem?
kicsit villantani akarnék már a haveroknak meg a csajoknak , ezzel ha odalépek neki akkor szerintem lehet és viszonylag olcsón hozzájutok, tudom hogy sokat fogyaszt de ha csak úgy megyek valahova amikor nem haveroknak vagy csajoknak mutatom akkor óvatosan nyomom neki hogy ne fogyasszon annyit
de nem kaptam eddig véleméynt csak iylet hogy neki a busz jobb meg ilyen hülyeségek hát semmi normális vélemény nem volt csak hogy neki nem jó odalépni meg octavia jobb stb hát ez nem igaz
és akkor minek irja ki hogy érvényes a műszaki? én inkább hiszek annak akié a kocsi mint ilyen olyan oldalaknak ahol vagy igaz vagy nem amúgy is persze ha megvenném előszőr mutasson forgalmit az meg hogy hanyadik tulaj nem érdekel szerinted miért volt ennyi tulaja ? mert ezt sok ember akarja nyilván egy nem ilyen jó autónak nincs annyi tulaja mert nem kell sok embernek csak aki beéri vele
#15 Azért vannak erősebb autók, hogy a hozzád hasonló (#12-es válaszban részletezett) emberfajok megoldást találjanak a szomorú életükre, ráadásul a gyártó is rátesz egy jókora árcédulát. Ezért van.
Nem, nekem nem kell ilyen erős autó, egyrészt mert úgysem lehet kihasználni, teljesen felesleges és haszontalan, másrészt meg mert ha netán mégis lemásolnám a te 20 IQ-s színvonaladat, akkor a jelenlegi 1.6-os, 115 lóerős (amúgy nem Suzuki) autóknál is tudok 220-at menni, nem kell hozzá egy ilyen bohóc autó, mint a Phaeton. Ez csak a kisfarkúaknak kell.
Nem, a csajok nem tapadnak a drága autókra, csak az alja-színvonalú szakadt k*rvák. Drága autóval nem nőt fogsz találni, csak szifiliszt, dehát neked biztos jó az is, ha aznap te vagy a csajnak a hatodik. Sok sikert hozzá.
Azt mondod tátom a szám, amikor elhúzol mellettem, de hogy húzol el mellettem, ha nincs is rá pénzed? 2 milliód van. Oké megveszed. Nincs rajta műszaki és nem is lesz, mert hulladék. Amúgy fogadni mernék rá, nagy összegben, hogy az egész olyan motorbajos mint a k*rvaisten, letilt az egész és még a muter Suzukija is legyorsulná. :DDD
hahaha tudsz menni 220at lehet csak mennyi idő alatt 2 perc mire felgyorsítasz oda?? szétesik a szélben a kis gép alattad ez olyan minthogy én is tudok futnui úgy mint a maratoni futó csak épp 10szeresen annyi idő alatt.. nem mindegy amig te ott gyorsulgatsz csiga tem,póban én elhúzok melletted aztán visszaplilantóban nézlek
persze a csajoknak nem számít aha lehet a te fajtádnak nem dehogynem de mindegyiknek számít főleg ha beül aztán érzi a sebességet meg a prémiumot nem úgy mint valami kisautóba , a műszaki kérdést meg majd meglátjuk ha nincs úgy nem veszem meg de van másik is fenn majd néázelődök megvenni megtudom sokat csak majd kérdés mit kell hirtelen megcsinálni arra kell pénz , na persze a suzuki elgyxorsulja 300 lóerős gépet jó vicc álmodozz csak figyelj csak nem kell irgiykedni venni kell egyet és élvezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!